Kadınlar Gününe Dikkat Çeken Protesto Demet Evgar’dan Geldi

8 Mart Kadınlar Günü yaklaşırken, ülkemizde kadın cinayetlerine dikkat çekmek adına birçok farklı organizasyon düzenleniyor. Bu konuda en ilginç tepki Demet Evgar’dan geldi. Hazırladığı bir pankart ile metro girişine giderek oraya asan ünlü oyuncu, etrafına toplanan kalabalığa tek başına konuşma yaptı. Konuşmasında kadınların öldürülmesini istemediğin farklı bir tarz ile anlattı.

07 Mart 2022 20:49 Magazin
Kadınlar Gününe Dikkat Çeken Protesto Demet Evgar’dan Geldi

Evgar konuşması sırasında “Ben kadınım, eşitlik benim hakkım. Ben kadınımın, öldürülmek istemiyorum. Ben kadınım, gücümün farkındayım, değişiyorum ve dönüştürüyorum.” diye konuştu. Etrafında toplanan insanlar ona destek olmak için konuşması bittiğinde ona alkışlar ile desteklerini gösterdiler.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Dikkat Çekmek İstiyor

Demet Evgar, yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe dikkat çekmek için tek başına yaptığı protestoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Bu güne dikkat çekmek için hazırladığı pankartı ile metro girişe gittiği görülen sanatçı burada etrafına toplanan insanlara özel bir konuşma yaptı.

Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımın altına “Sesinizi duyurun” notunu düşerken ayrıca “Herkes için yaşanabilir adil ve refah bir toplum ancak kadının güçlenmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliği ile, kadının güçlenmesi de önce kadının sesinin duyulmasıyla mümkündü. #BenKadınım hasthtagi ile sen de sesini duyur!” Şeklinde yaptı.

Evinin bahçesinde hazırladığı pankartın görüntülerini de paylaşan oyuncu bu protesyosunu tek başıan yapmasıyla dikkat çekti. Gittiği alanda insanların toplanmasını sağlayan oyuncu, burada ülkemizde zarar gören kadınların hayatlarını öne çıkarmak için özel bir konuşma yaptı. Birçok insan Demet Evgar’ı gördüklerine onun talep ettiği hakkı ona vererek dinlemeye başladı.

Konuşmasını yaparken ellerinde telefonda bu anı görüntüleyen insanlar konuşmasının bitmesiyle birlikte Evgar’ı alkışladı. Ne kadar doğru bir hareket yaptığı için de onu takdir ettiler. Bu konuda birçok kadının mahrum olduğunu ve bu sebeple ciddi zararlar gördüklerini bu şekilde öne çıkarmayı başarmış oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet