Kalp Yarası Dizisi Final Yaptı! Hayranları Kalp Yarası Dizisinin Finalini Beğendi mi?

ATV ekranlarında Pazartesi akşamları ekrana gelen Kalp Yarası dizisi 32. Bölümle final yaparak ekranlara veda etti. Yayınlandığı ilk dönemde iyi reyting oranları alan dizi son dönemde düşül reyting oranları ile dikkat çekiyor.

22 Şubat 2022 21:46 Magazin
Kalp Yarası Dizisi Final Yaptı! Hayranları Kalp Yarası Dizisinin Finalini Beğendi mi?

Kalp Yarası 32. Bölümü aynı zamanda dizinin final bölümü oldu. Diziyi yakından takip edenler dizinin final bölümüne daha yakından odaklanarak seviyen diziye veda etmiş oldular. Dizinin final bölümünde kardeşini korumak için çaba sarf ederken vurulan Yaman’ın ölüp ölmeyeceği en çok merak edilen detay oldu.

Yaman’ın hayatta kalabilmesi için Ferit, Ayşe ve Sinan’ın çabası en çok dikkat çeken sahneler arasında yer alıyor.

Kalp Yarası Final Bölümünde Neler Yaşandı!

Kalp Yarası 32. Bölüm izlemek için ATV sitesine veya Youtube kanalını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede son bölümde olanların tamamını izleme ve aynı zamanda diziye veda etme şansına sahip olabilirsiniz.

ATV’de yayınlanan dizinin son bölümünde merak edilenler arasında Yaman’ın ölüp ölmeyeceği, Adnan beyin katili ortaya çıkıyor, Feraya işlediği cinayet için yakalanacak mı merak ediliyor.

Kalp Yarası dizisi final bölümüyle adeta izleyenlerin tepkisi çekti. Dizinin daha önceden böyle heyecanlı sahnelere yer vermesi durumunda bu erkan finali yapmayacağı tepkisi izleyicilerden geldi. Yönetmenlik koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın yer aldığı dizinin genel hikayesinin ardından Tomris Giritlioğlu’nun imzası vardı.

Dizinin son bölümde aşk, ihtiras, intikam ve adalet gibi birçok sorunun cevabı verildi. Katillerin cezasını bulduğu, istemeyerek yararlanan insanların sonu gibi soruların cevabı alınmış oldu. Özellikle aşk ateşi içinde yaşanan ve birbirlerine kavuşmak isteyen Ayşe ve Ferik’in herkes tarafından hak ettikleri düşünülen mutluluğa erişip erişmeyeceği en çok merak edilen sorular arasında yer aldı.

Kalp Yarası 32. Bölüm ile final yapan diziyi sizlerde bu ekranlar üzerinden izleme şansına sahipsiniz. ATV’in internet sitesinde ve Youtube sayfası üzerinden bu diziyi bulup izlemek, final bölümünde yaşananları daha yakından izlemeniz mümkün olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet