Kardeşlerim Dizisinde 4 Kardeş Yeniden Bir Araya Geliyor! Kardeşlerim Dizisi Reytinglere Koşacak!

Melisa ve Kadir'in ATV'nin en sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisine geri döneceği söyleniyor. Seçim yapımcı ve yönetmen tarafından yapıldı! Dört kardeş ayrılınca reytingler düşmeye başlamıştı, skandal olaylar gün yüzüne çıktı! Peki kardeşlerim Kadir ve Melisa ne zaman dönüyor ve dizinin devamında neler oluyor. Tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz…

11 Şubat 2022 13:20 Magazin
Kardeşlerim Dizisinde 4 Kardeş Yeniden Bir Araya Geliyor! Kardeşlerim Dizisi Reytinglere Koşacak!

Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Ahu Yağtu gibi oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim dizisinin son bölümlerinde Kadir hayatını kaybetmişti. Kadir'e arabasıyla çarpan Melisa ise, tedavi için yurt dışına sevk edilmişti.

Melisa'nın ailesi kendisine zarar vermesinden korktukları için haklı olarak onun için en doğru ve mantıklı seçeneği seçmişlerdi. Fakat şimdi Melisa ve Kadir diziye geri dönecek. Diziyi sevenler çılgına döndü ve geri dönüş belli oldu! İşte merak ettiğiniz Kardeşlerim karakterleri Kadir ve Melisa'nın ne zaman döneceği haberinin detayları…

Halit Özgür Sarı ve Damla İkizoğlu kardeşlerim dizisine veda ederek takipçilerini fazlasıyla üzmüştü. Ayrıldıklarını sosyal medya üzerinden duyuran başarılı oyuncular, sevenleri tarafından günlerce konuşulmuştu. Kadir karakterinin dizi içindeki ölümlü finali, sevenlerine ve takipçilerine diziye geri dönmeyeceğini düşündürmesine neden olsa da, söylenen iddialar aksini söylüyor. Bir sosyal medya hesabının şok paylaşımı sonucunda tüm takipçilerin ağızları açık kaldı!

Diziye Dönüş İddiası!

Akif'in ailesini öldürdüğünü öğrenen Kadir, Akif'e yaklaşır ve hesap sorar. Sevilen dizinin son bölümünde Asiye ve Ömer ağabeylerinin yokluğunu fazlasıyla derinden bir şekilde hissederken herkesi şok eden iddiaya göre Melisa'nın tedavisiyle geri döneceği ve Kadir'in bir oyunla hayatta kalacağı yönünde. Kardeşlerim dizisinin yapımcısından ve konuşulan başarılı oyunculardan şimdiye kadar bu duruma hiçbir açıklama gelmediği için dizinin sevenleri ve sıkı takipçileri heyecanla beklemeye başladı.

İnanmayanlar Var

Birçok kişi Melisa'nın döneceğine inandığını söylüyor fakat Kadir'in dönmesinin de imkansız olduğuna inanıyorlar. Kardeşlerim dizisinde iki ismin yokluğunun hissedilmesi hayranlarını fazlasıyla üzüyor. Birçok kişi, Kardeşlerim dizisindeki karakterlerden Melisa ve Kadir'in yakınlaştığı sahneleri tekrardan görmek istiyor. Hala açıklama yapılmadığı için bekleyiş sürüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 1 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet