Kardeşlerim Dizisinde Başrol Kavgası Bitmiyor! Dizide Resmen Kıyamet Kopuyor

ATV Ekranlarının en popüler ve en sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisinde büyük bir başrol sorunu yaşandı! Seyirciler Kadir'in gidişini hazmetmeye devam ederken, ayrılan isim dengeleri düşünüldüğünden fazla bir şekilde bozdu ve resmen şok etkisi yarattı. Dizinin final kapısı aralanırken bir kavga olayının yaşandığı gündeme bomba gibi düştü! Kardeşlerimin hayranlarını şoke eden bu veda sosyal medyada tartışma yarattı! Peki, Kardeşlerim dizisinden son ayrılan isim kim?

15 Şubat 2022 22:30 Magazin
Kardeşlerim Dizisinde Başrol Kavgası Bitmiyor! Dizide Resmen Kıyamet Kopuyor

Başrollerini Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran ve Bilal Yiğit Koçak'ın paylaştığı Kardeşlerim dizisi her Cumartesi akşamı sevenleri ile buluşuyor. Reyting rekorları kıran ve her bölümünde ayrı bir heyecan yaşatan Kardeşlerim dizisinde Kadir'in veda etmesi izleyenleri çok üzdü. Vedadan sonra ise oyuncunun rol arkadaşları ile kavga ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Dizinin sevenleri resmen şoka girdi. Tüm detaylar haberimizde…

NİLSU YILMAZ YERİNE ILGAZ KAYA VE ENES DEMİRKAP TAKVİYESİ

Geçtiğimiz günlerde Cemile karakterine hayat veren Nilsu Yılmaz, bilindiği üzere sevilen televizyon dizisi Kardeşlerim'den ayrılmıştı. Kardeşlerim dizisinin daha fazla kan kaybetmemek için yaptığı hamle ise kadrosuna Ilgaz Kaya ve Enes Demirkap’ı katmak olmuştu. Bu akıllara durgunluk veren olay yüzünden ağızlar açık kalmıştı. Şimdi ise, o oyuncunun rol aldığı oyuncularla diziden ayrılmasıyla sonuçlanan kavgası, gündemde bomba etkisi yarattı.

GÖZDE TÖRER İDDİALAR KARŞISINDA SESSİZLİĞİNİ BOZMADI

Kardeşlerim dizisinde Muhteşem karakterini canlandıran güzel oyuncu Gözde Türer'in çıkan tartışmalar nedeniyle diziden ayrıldığı iddia ediliyor. Birlikte oynadığı Cihan Şimşek, Lizge Cömert ve Eren Ören ile anlaşamadığı iddiasıyla beraber instagram hesabından bu isimleri takip etmeyi bırakması iddiaları fazlasıyla kuvvetlendirdi ve seyirciyi hem üzdü hem de daha fazla merak ettirdi. Ayrıca dizinin hayran kulübü, Gözde Törer ve Cihan Şimşek'in bir anlaşmazlık yaşadığını, Lizge Cömert ve Eren Ören'in Cihan Şimşek'in tarafında oldukları için takipten çıktığını söyledi. Fakat elbette Gözde Törer konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı! Kardeşlerim arasında sevilen bir karakter olan Harika karakterini canlandıran Gözde Törer'in vedası gündeme bomba gibi düştü.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet