Korku Dizisi Sevenlerin Mutlaka İzlemesi Gereken En Özel Yapımlar

İnternet sayesinde başka bir ülkede çekilen ve ekranlara gelen birçok dizi ve film başka ülkelerde kısa sürede popüler olabiliyor. Bu da beraberinde birçok açıdan dizi yapımcılarına ve izleyicilere avantaj sağlıyor. İnsanlar bu sayede daha farklı noktalara erişim sağlarken aynı zamanda farklı tiplere göre seçeneklere ulaşabiliyor.

13 Şubat 2022 09:02 Magazin
Korku Dizisi Sevenlerin Mutlaka İzlemesi Gereken En Özel Yapımlar

Korku dizileri çok ilgi çekiyor. Özellikle de değerli bir şekilde hazırlanan ve özel konulara sahip olan bu diziler ülkemizde çok fazla rağbet görüyor. Sizde bir korku dizisi hayranıysanız mutlaka aşağıda ki dizileri izlemelisiniz. Bunun için haberin devamına bakmanız yeterli olacaktır.

En İyi Korku Dizileri Listesi

Dizi severler için en korkunç ve en ilgi çekici yapımlar diğerlerinden her zaman bir adım öne çıkıyor. İMDB puanına göre yapılan sıralama ile yakın geçmişte en çok puan alan ve izleyicilerin takdirini toplayan diziler aşağıda ki gibi sıralanıyor. Sizde eğer bu diziler arasında izlemediğiniz varsa mutlaka listeye ekleyerek izlemeye başlayabilirsiniz.

  • Hannibal (2013-2015)
  • The Walking Dead (2010 - --)
  • Bates Motel (2013 – 2017)
  • The Haunting of Hill House (2018 - --)
  • Stranger Things (2016 - -- )
  • The Outsider (2020)
  • Paranormal (2020 - --)
  • Sweet Home (2020 - --)
  • The Haunting of Bly Manor (2020)
  • Unsolved Mysteries (2020)

Bu yapımlar özellikle 2010 yılı sonrasında ki en popüler seçenekler olarak öne çıkıyor. İMDB puanı en yüksek korku yapımları arasından sizlerde tercihinizi yaparak rahatça izleyebilirsiniz. Tabi bunların en özeli hala zirvede tek başına yer alan Hannibal dizisi olarak dikkat çekiyor.

Tam bir korku klasiği olan bu yapım toplamda 3 sezondan oluşuyor. En uzun soluklu olarak karşımıza TWD çıkıyor. The Walking Dead 2010 yılından bu tarafa uzun bir süredir ekranlara gelmesine rağmen hale izleyicilerin hala en çok izlediği korku yapımları arasında ki yerini korumayı başarıyor.

Yakın gelecekte bu listeye bir dizinin girmesi aldıkları yüksek puanla zor gözüküyor. Ancak global dünyanın artık daha yakın olması belki de bunun daha kolay olmasına imkan tanıyor diyebiliriz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet