Kral Kaybederse Dizisinin Konusu Nedir? Kıvanç Tatlıtuğ Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

Ülkemizin en çok sevilen ve en çok ilgi çeken sanatçılarından birisi olan Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Çarpışma dizisi ile ekranlara gelmişti. Başarılı oyuncu uzun bir aranın ardından “Kral Kaybederse” dizisi ile tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

25 Şubat 2022 09:13 Magazin
Kral Kaybederse Dizisinin Konusu Nedir? Kıvanç Tatlıtuğ Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

Camdaki Kız, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi son dönemin popüler dizilerinin senaristi olan Gülseren Buğdayçıoğlu’nun imzasını taşıyan eserde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı kesinleşti. Peki dizinin tam olarak konusu nedir? Kral Kaybederse dizisinde kimler oynuyor diğer merak edilen konular oldu.

Kral Kaybederse Dizisin Konusu Nedir?

Kral Kaybederse dizisi farklı hayatların peşinde koşan bir erkek ile kadının nasıl bir araya geldiği konu alınıyor. Doruklarda yaşamayı seven ve hiçbir zaman aşağı inmeyeceğini düşünen bir avcının nasıl bir av olacağını, aynı zamanda farklı bir hayat yaşayan bir kadının nasıl bir avken, bir anda nasıl bir avcıya dönüştüğü konu olarak işleniyor.

Kitabın konusunda ki karakterler narsistik kişilik bozukluğuna sahip olduğu biliniyor. Bu karakterlerinde dizi de bu şekilde işlenmesine dikkat edileceği aktarılıyor. Tabi bunun ekranlara nasıl geleceği de merak ediliyor.

Kral Kaybederse Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var!

Kral Kaybederse projesi duyuruldu andan itibaren birçok soru da ortaya atılmaya başlandı. Şu ana kadar sadece Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olacağı kesinleşen dizinin bayan başrol oyuncusunun hala kesinleşmediği biliniyor. Bu konuda ilk akla gelen ismin Beran Saat olduğu bilinse de bunun yanında Neslihan Atagül, Büşra Develi ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerinde listede yer aldığı aktarıldı. Ancak şu an için hangisinin dizi de başrol kadın rolünde olacağı da bilinmiyor.

Kral Kaybederse isimli dizisinin bu sezon mu yoksa gelecek sezon mu ekranlara geleceği de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Sizlerde bu diziyi ve oynayacaklar oyuncuları merak ediyorsanız, haberleri detayları olarak sitemizde bulmaya devam edebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet