Mad Max Çekimlerinde Tom Hardy ve Charlize Theron Arasında Tartışma Yaşandı!

Hollywood son günlerde iki ünlü oyuncunun aralarında yaşadığı kavgayı konuşuyor. Tom Hardy ve Charlize Theron 2015 yılında ekranlara gelen Mad Max: Furry Road filminin başrolünde birlikte yer almıştı. Başarılı bir yapım ile birçok insanın takdirini alan iki ünlü sanatçı bu sefer aynı filmin devamı olan “Blood, Sweat & Chrome: The Wild And True Story Of Mad Max: Fury Road” isimli kitabın uyarlamasında birlikte aynı sahneyi paylaşıyorlar.

26 Şubat 2022 12:15 Magazin
Mad Max Çekimlerinde Tom Hardy ve Charlize Theron Arasında Tartışma Yaşandı!

Ancak bu sefer çekimlerin çok da iyi gitmediği gelen dedikodular arasında yer alıyor. Setten gelen bilgilere göre Hardy ve Theron arasında çok ciddi, yüksek sesle set içerisinde kavgalar yaşandığı haberleri geliyor.

Kavgaların Sebebi Hardy’in Sete Geç Gelmesi!

Gelen dedikodulara göre güzel oyuncu Charlize Theron, sete sürekli geç gelen iş arkadaşı ile çok sert bir şekilde konuştuğu yönünde oluyor. Theron’un bu tutumuna karşı, Hardy’in çok sinirlendiği ve rol arkadaşı ile aralarının çok gerildiği konuşuluyor. Hatta bazı konuşmalarda Hardy’nin çok saldırgan bir tutum ile davrandığı da aktarılıyor. Theron’un sette kendisini güvende hissetmediği o nedenle güvenlik talep ettiği de aktarılıyor.

İkili arasında ki en ciddi kavga sete geç gelme yüzünden yaşandı. Saat 8’de çekimleri başlanacak olan sahnelere Theron’un tam zamanında geldiği ve Hardy’nin çekimlere tam 3 saat geç kaldığı aktarıldı. Rol arkadaşından geç kalmaması yönünde ricada bulunmasına rağmen, üç saat geç kalması üzerinde ortamın gerilmesi kaçınılmaz oldu.

Theron, bunun üzerine Hardy’ye saygısız olarak seslenirken, Hardy’nin bu söz üzerine güzel oyuncunun üzerine yürüdüğü ve saldırgan bir tutum sergilediği aktarıldı.

Theron bu olayın üzerinde filmin yapımcısını Nabimya çölüne çağırdığı ve ondan bu duruma çözüm bulmasını istediği de aktarılıyor. Oyuncunun bu duruma sinirlenmesinin nedeni olarak yeni anne olmasının ve çocuğuyla set saatlerinden arta kalan zamanda daha uzun süre zaman geçirmek istemesinden kaynaklandığı da aktarılıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet