Magazin Dünyasına Bomba Gibi Düşen Haber! Demet Evgar Bebek mi Bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde kendi hazırladığı pankart ile metro çıkışında 8 Mart Dünya kadınlar günü vesilesi ile halka bir konuşma yaparak dikkat çeken güzel oyuncu hakkında ilginç bir haber geldi. Demet Evgar’ın bir bebek beklediği konuşulmaya başlandı.

11 Mart 2022 21:21 Magazin
Magazin Dünyasına Bomba Gibi Düşen Haber! Demet Evgar Bebek mi Bekliyor!

Birçok dizi ve filmde başarılı bir şekilde oynayan, bu sayede insanların dikkatini çekmeyi başaran oyuncu son dönemde farklı konularda gündem oluyor. Uzun süredir Levent Babataş ile güzel bir ilişki yaşayan deneyimli oyuncunun, hamile olabileceği konusu bir anda magazin gündeminin bir numaralı konusu oldu. 41 Yaşında ki oyuncunun bu konuda ne düşündüğü veya hamileliğinin gerçek olup olmadığı merak edilen en önemli haberler arasında yer alıyor.

Demet Evgar Hamile mi?

Demet Evgar’ın hamile olduğunu gösteren herhangi bir detay veya haber bulunmuyor. Bunun neden olduğu durumun “Sen de sesini duyur!” konuşması sırasında sürekli olarak karnını tutmasından kaynaklandığı da ortaya çıktı. Sanatçının konuşması sırasında sürekli olarak bu hareketi yapmasının içgüdüsel olduğu ve bunun da hareketlerine yansıdığı anlaşıldığına vurgu yapılıyor.

2016 yılından bu güne iş adamı Levent Babataş ile düzeyli bir ilişki yaşayan usta oyuncunun birçok konuşmasında çocuk sahibi olmak istediği yönünde açıklamaları vardı. Tabi bu haberin ne kadar doğru olduğu ve sanatçının gerçekten hamile olup olmadığı yönünde herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Levent Babataş Kimdir?

Demet Evgar’ın sevgilisi olan Levent Babataş, bebeğin babası olması beklenen kişi olarak duruyor. İşletmeci ve iş adamı olan isim aslen Erzincan’lı olmasına rağmen tüm hayatını İstanbul’da geçirmiş ve iş alanında başarılı işlere imza atmış bir insan olarak dikkat çekiyor.

Uzun süredir birlikte olan, birlikte yaşayan ve birlikte tatil yapan ikilinin ne zaman evleneceği her zaman merak konusu olmuştu. Bu bebek haberinin doğrulanmasının ardından ikilinin evliliklerinin çok rahat bir şekilde yapabileceği de netleşmiş oldu. Tabi bu konuda öncelikle ikilinden resmi bir açıklama veya yalanlama gelmesi gerekiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet