Mahkum Dizisinin Sevenleri Çok Üzülecek! Başarılı Oyuncunun Diziden Ayrılacağı Açıklandı!

FOX'un en sevilen ve şimdiden kemik izleyici kitlesi oluşan dizilerinden biri olan Mahkum’da beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Yasak Elma'dan Talat Bulut'un transfer olduğu dizide izleyiciler resmen heyecanla neler olacağını beklerken bir sürpriz daha geldi. Genç ve başarılı oyuncu Mahkum dizisinden ayrılıyor. Merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

23 Şubat 2022 13:29 Magazin
Mahkum Dizisinin Sevenleri Çok Üzülecek! Başarılı Oyuncunun Diziden Ayrılacağı Açıklandı!

Fox TV'nin sezonun en iyi çıkışını yapmış olan dizisi Mahkum, fazlasıyla oyuncu hareketliliği yaşanıyor ve kafalar karışıyor. Mahkum dizisinin oyuncu kadrosuna bir karakter katılırken, bir diğeri ayrılıyor. Perşembe gecelerinin reyting rekabetine yayınlandığı ilk günden beri önemli ölçüde farklılık getiren Mahkum dizisi, her hafta birinciliği elde ederek çok başarılı bir iş olduğunu zaten kanıtlamıştı.

Talat Bulut “Sinyor” karakteri ile “Halit” karakterini unutturabilecek mi?

Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu'nun paylaştığı Mahkum dizisinde iki yeni önemli gelişme yaşandı. Geçen sezon Yasak Elma'dan ayrılan Talat Bulut dizinin kadrosuna katılırken, diğer bir karakter diziden ayrılıyor. Gelen haberlere göre Talat Bulut, dizide Sinyor isimli bir karakter olarak seyirci karşısına çıkacak. Yasak Elma'da Halit'i canlandıran Talat Bulut'un bu rolüyle önceki rolü Halit’i unutturup unutturamayacağı ise merak edilenler arasında.

Gürberk Polat diziye veda ediyor

Sürükleyici hikayesi ve aksiyon dolu bölümleriyle her perşembe akşamı merakla beklenen Mahkum dizisinde, Eren karakterini canlandıran Gürberk Polat diziden ayrılacak. Alınan önemli bilgilere göre daha önce Babil ve Kırmızı Kamyon dizilerinde rol alan Polat'ın senaryodaki önemli hikayesi artık tamamlandı. Başarılı oyuncunun, Konya'da üniversiteye hazırlanan genç Kadir Şeker'in, sevgilisi tarafından darp edilen bir kadını savunmaya çalışırken yanlışlıkla saldırganı öldürdüğü olaya gönderme yapılan sahnesi sosyal medyada TT olmuştu. Dizide Barış’ın, "Adam kadını öldürürken müdahale et, katil ol! Bu adalet mi şimdi?" repliği fazlasıyla konuşulmuştu.

İsmail Hacıoğlu ve Hayal Köseoğlu övgü topluyor

İsmail Hacıoğlu'nun canlandırdığı Barış ve Hayal Köseoğlu'nun canlandırdığı cinayet işlemekten asla çekinmeyen sağ kolu Sasha birçok kişinin hayatına son verdi. Oyuncuların performansları, dizinin bu iki psikopat karakterine başarıyla hayat vermelerinden dolayı uzun zamandır övgü topluyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet