Maske Kimsin Sen Programından Final Geliyor! Fragman Yayınlandı Seyirci Resmen Şok Oldu

Seyirciyle ilk buluştuğu günden beri gündemden asla düşmeyen Maske Kimsin Sen, reyting listelerinde istediği başarıya ulaşamayınca şovun sonuna yaklaşıyor. Uzun zamandır kimsenin dilinden düşmeyen ve çoğu kesim tarafından tartışma konusu olan yarışmanın son fragmanı ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Resmi Gazete'de yayınlanan ve FOX TV'de yayınlanan 'Basın ve Yayın Faaliyetleri' genelgesinin Maske Kimsin Sen'e yönelik olduğu söylenmiş ve karar eleştirilere yol açmıştı.

13 Şubat 2022 14:51 Magazin
Maske Kimsin Sen Programından Final Geliyor! Fragman Yayınlandı Seyirci Resmen Şok Oldu

RTÜK'ün soruşturma açacağını açıklamasının ardından gündeme daha fazla gelmeye başlayan FOX TV'nin sevilen yarışma programı 'Maske Kimsin Sen?', Ekranlara veda edeceğini açıkladı. Konunun tüm detayları haberimizde…

Maske Kimsin Sen Programı Nedir?

Ocak ayında Tanse Öngel'in sunuculuğunda Melis Sezen, Eda Ece, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüriliğini yaptığı Maske Kimsin Sen yarışması fazlasıyla beğenilmişti. FOX TV'de yayınlanan yarışma, pagan sembollerinin kullanıldığı iddiasıyla eleştirildi. Yarışmanın yapımcısı Fatih Aksoy, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada finalin yapılacağını belirtti. Ünlülerin maske ve kostümlerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin yarışmaya katılanların kim olduğunu bulmaya çalıştığı 'Maske Kimsin Sen' yarışması sosyal medyada ilk yayınlandığında hem sevilip hem de fazlasıyla eleştiri oklarına maruz kalmıştı.

PROGRAMI YANDAŞ MEDYA DA HEDEF ALMIŞTI

Maskelerin korkutucu olduğu ve pagan figürleri içerdiği iddia edilirken, sunumun satanizm propagandası içerdiği de iddia edildi. Birçok sosyal medya hesabından yorum yapılan söz konusu yarışmanın kaldırılması talimatı verildi. Programı zaten başından beri yandaş medya da eleştirmişti.

13552951-1200x824.jpg

"PROGRAMI REYTİNGLER NEDENİYLE SONLANDIRIYORUZ"

Fatih Aksoy, "Dünyada birçok yerde gösterilip sevilen bir formatı alıp burada yayınladık" dedi. "Bu programı elbette Ocak gibi başlayıp tam sezon devam etmesi düşüncesi ile yaptık ama 2.50 reyting alınca kanala gittik ve reytingler yüzünden programı iptal etmeye karar verdik” dedi. “Dokuzuncu bölüm ile birlikte finalimizi yapacağız yani biraz erken final yapmış oluyoruz" diye ekledi.

PROGRAMIN FİNAL FRAGMANI YAYINLANDI!

Sürekli eleştirilere maruz kalan yarışma, 12 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak bölümüyle sona erecek. Yarışmanın galibi yarışmanın sonunda açıklanacak. Final fragmanında, jüri üyeleri de maskenin altından çıkan ünlü ismi görünce fazlasıyla şaşkına dönüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet