Masumlar Apartmanı Dizisinin Sevilerek Takip Edilen Yüzü Diziye Veda mı Edecek? Naci Hastalığı Yenecek mi Belli Değil!

Masumlar Apartmanı seyircileri, Naci'nin hastalığı hakkında daha fazla bilgi almaya çabalıyor. Seyirci Naci’nin hastalığını kafaya takmış durumda ve diziyi sevenler bu konuyla yakından ilgileniyor. Masumlar Apartmanı Naci’nin ilk sezonda rahatsızlığı tekrar nüksedince diziyi ve karakteri sevenler, "Masum Apartmanlar Naci Hoca diziden ayrılacak mı?" diye spekülasyonlar oluşturdular. Haklı olarak dizinin ve karakterinin sevenleri bu sorularına hızlı ve net bir yanıt arıyorlar.

10 Şubat 2022 18:30 Magazin
Masumlar Apartmanı Dizisinin Sevilerek Takip Edilen Yüzü Diziye Veda mı Edecek? Naci Hastalığı Yenecek mi Belli Değil!

TRT 1'de her Salı yayınlanan ve izleyicinin büyük sevgisini toplayan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterinin hastalığı oldukça fazla bir şekilde merak uyandırıyor. Masumlar Apartmanı 56. yeni bölüm fragmanına göre Naci Hoca elinde çiçeklerle eve geldiğinde daha da fazla kötüleşiyor. Peki Naci'nin rahatsızlığı tam olarak nedir?

MASUMLAR APARTMANI NACİ HOCANIN HASTALIĞI NEDİR?

Naci'nin hastalığı vücudunun çeşitli yerlerinde uyuşma ve hissizlik ile karakterizedir. Yani Naci bazen ellerini oynatmıyor ve sağlıklı bir şekilde kullanamıyor. İzleyicilerin büyük çoğunluğuna göre Naci'nin rahatsızlığının felç olduğu düşünülüyor.

MASUMLAR APARTMANI’NDA NACİ ÖLDÜ MÜ?

Naci, Masumlar Apartmanı dizisinin 56. bölümünde daha da kötüye gitmiş gibi görünse de Naci'nin ölüp ölmediğinin cevabı şimdilik net değil ve ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacağı bekleniyor.

MASUMLAR APARTMANI 56. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han ve Ceylan Han’ın babasını keşfetmek için yola çıkar. Mazo’nun, babasının zarar verebilme ihtimali onu sinirden ne yaptığını bilmeme noktasına getirir. Safiye ve Gülben'e kendilerini daha iyi hissettirmek için yalan söylemiştir ama Safiye şüphelenmiştir. Sonuç olarak ikna olmaz ve Naci ile birlikte otelden dışarı fırlar. Gülben ise Esat'ın birkaç gün daha otelde kalması için yapılan ısrara dayanamaz. Han, Mazo'nun babasını nereye kaçırmış olabileceğini düşünürken, babasının nerede olduğunu bildiren bir telefon alır. Sonunda babasını güvenli bir şekilde bulur, ancak gerçek mücadele daha yeni başlamıştır. Bu sırada Safiye, Naci ile evliliğine sağlam bir temel atmak için hayatını değiştirecek bir karar verir. Naci ise otelde yaşanan tatsız olaydan dolayı endişe duymaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet