Masumlar Apartmanı Yayından Mı Kaldırılıyor? Yayınlandığı İlk Günden Beri Çok Sevilen Dizi Final Mi Yapacak? Masumlar Apartmanı Finali Ne Zaman?

Yayınlandığı ilk günden beri fazlasıyla sevilen ve takip edilen Masumlar Apartmanı dizisi final mi yapıyor? TRT 1'in çok sevilen dizisi Masum Apartmanları için şok bir iddia ortaya atıldı. 22 Şubat Salı günü 59. bölümü ile ekrana gelen dizinin final yapacağı ve ekranlara veda edeceği konuşuluyor. Bu iddialardan sonra dizinin sevenleri Masumlar Apartmanı final mi yapacak diye sormaya başladı. Merak edilen tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

25 Şubat 2022 14:25 Magazin
Masumlar Apartmanı Yayından Mı Kaldırılıyor? Yayınlandığı İlk Günden Beri Çok Sevilen Dizi Final Mi Yapacak? Masumlar Apartmanı Finali Ne Zaman?

Dizinin sevenleri fazlasıyla merak ediyor

Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı ve yayınlandığı ilk günden beri kemik bir izleyici kitlesine sahip olan Masumlar Apartmanı dizisi için dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben, öğrendikleri karşısında yaşadığı şokla baş etmeye çalışırken, bir başka sıkıntıyla daha karşı karşıyadır. Bu gelişmelerden sonra Masumlar Apartmanı’nın final yapacağı konuşuluyordu. İzleyiciler ise sevdikleri dizi Masumlar Apartmanı final yapacaksa ne zaman yapacağını öğrenmek istiyor.

Sevilen başarılı dizi Masumlar Apartmanı final mi yapacak?

Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masum Apartmanı'nın 59. bölümünde öğrendikleri karşısında dehşete düşen Gülben, bir yandan da kötü bir sürprizle karşılaşıyor. İlk günden beri izleyiciler tarafından fazlasıyla sevilen bir karakter olan Gülben, bu olaylar sonucunda en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalıyor. Han ise, olanlardan dolayı harap olur ve kendi kabuğuna çekilmeye karar verir. Safiye'nin dağılan ailesini yeniden bir araya getirmesinin önünde tek bir engel vardır. O engel aslında kendisidir. İmkansızı başarır ve Naci'nin yardımıyla bu engeli aşar. Han, işleri yoluna koymak ve aralarını düzelmek için Ceylan'ın yanına gitmeye karar verir, ancak konuşma Han’ın planlandığı gibi gitmez. Artık tek bir şansı ve seçeneği kalmıştır. Kararını verir ve harekete geçer.

Masumlar Apartmanı yayından kaldırılacak mı?

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartman'ın final yapacağı iddialarının asılsız olduğuna inanılıyor. TRT1 ve yapımcı ise şimdilik dizi ile alakalı veya dizinin final yapacağına dair bir açıklama yapmadı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet