Masumlar Apartman’ından Ayrılık Haberleri Peş Peşe Geliyor! Diziden Bir Sima Daha Eksiliyor

Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümü çok konuşulacak. Güzel ve başarılı oyuncu Melisa Şenolsun'un sevilen diziden ayrılması bekleniyor. Rüya karakterini canlandıran ve dizide önemli bir role sahip olan oyuncu 57. bölümde sevilen diziden ayrılacak. Peki fazlasıyla seveni olan TRT 1 dizisinde neden böyle bir gelişme yaşanıyor? Sevilen güzel oyuncunun diziden ayrılışına dair ayrıntıları sizler için derledik.

16 Şubat 2022 09:18 Magazin
Masumlar Apartman’ından Ayrılık Haberleri Peş Peşe Geliyor! Diziden Bir Sima Daha Eksiliyor

Ünlü oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisinde yaşanan bir gelişme sonrasında ekranlara veda edecek. Peki, oyuncu kadrosundan kim diziden ayrılmayı planlayıp bununla alakalı hazırlık yapıyor? Herkesin severek ve heyecan ile izlediği dizideki en yeni gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz. Ayrıca bu durum sevilen ve fazlasıyla takipçisi olan TRT 1 dizisindeki izleyicileri bir noktada fazlasıyla üzdü. Ancak oyuncu senaryo nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalacak. Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…

RÜYA KARAKTERİ DİZİDEN AYRILIYOR

Rüya karakterine hayat veren Melisa Şenolsun izleyicileri şok edecek bir karar ile sevilen diziden ayrılıyor. Yaşanan bu gelişme sevilen dizinin takipçilerinin dikkatini fazlasıyla çekti. Masumlar Apartmanı'na Rüya karakteriyle bu sezon katılan güzel oyuncu neden diziden bu kadar çabuk ayrıldı? Bununla birlikte, ayrılık ile ilgili bazı gerekçeler ortaya çıktı. Senaryoya göre ayrılıyor olsa bile reytinglere önemli bir etkisi olmadığı için Rüya karakterinin diziye veda etmesi bekleniyor.

MELİSA ŞENOLSUN’UN CANLANDIRDIĞI RÜYA KARAKTERİNİN SON BÖLÜMÜ

Melisa Şenolsun sevilen ve bir hayli takipçisi olan TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde son kez seyirci karşısına çıkacağı iddialar arasında. Bakalım sevilen ünlü oyuncuyu gerçekten son kez mi izleyeceğiz? Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı yapımda bu üzücü gelişme elbette seyirciyi de derinden etkileyecek.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU

Mazo'ya yaptıklarını hatırlayan Han, kendini sorgulamaya başlar. Geçmişiyle ve kendiyle yüzleşme zamanı gelmiştir. Öte yandan babasına daha fazla zarar vermeden bu sorunu çözmenin bir yolunu aramaktadır. Safiye Naci'nin bir sorunu olduğunun farkındadır. Kurallarının Naci’yi çok bunalttığını görür ve değişeceğini göstermek için muazzam bir çaba harcar. Gülben, kendisinin uzun zamandır başaramadığı bir şeyi ablasının başardığını öğrenince fazlasıyla şaşırır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet