Masumlar Apartmanı’nın Ünlü Oyuncusu Ezgi Mola’nın İlginç Dolandırılma Hikayesi

TRT 1 Ekranlarında izleyiciler ile buluşan ve geniş bir kitleye hitap eden Masumlar Apartmanı dizisinin ünlü oyuncusu Ezgi Mola katıldığı eğlenceli programında anlattığı komik hikayeler ile dikkat çekti. Güzel oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim’in programına katıldı.

19 Şubat 2022 19:00 Magazin
Masumlar Apartmanı’nın Ünlü Oyuncusu Ezgi Mola’nın İlginç Dolandırılma Hikayesi

Yaşadığı ilginç olayı anlatan Ezgi Mola, bu sırada tüm seyircileri ve konukları kahkahaya boğmayı başardı. Nasıl dolandırıldığını anlattığı sırada “Adam dolandırıcı diyerek mahallede gezdirdim” açıklaması ile dikkat çekmeyi başardı.

Youtube üzerinden yayınlanan İbrahim Selim’in sunuculuğunu yaptığı Bu Gece isimli program, Ezgi Mola’nın dolandırıcılık hikayesi ile dikkat çekti.

Sunucu tarafından sorulan “Bugüne kadar yaptığın en büyük kerizlik neydi?” sorusuna cevap verdi. Bu sırada yaşamış olduğu bir dolandırıcılık hikayesini anlattı. Gümrükte çalışan kuzeninin mağaza da 10 bin TL ürünü, bizde 2 bin TL dediğini söylediği için bu nedenle ben de herkes için sipariş verdim. Hızlı olması adına parasını da hemen yatırdığını söyleyen ünlü oyuncu, işlemi yapan adamın mahalleden tanıdık birisi olduğunu da ekledi.

Bir kafe de otururken bir anda dolandırıldığım farkına vardım. Beni dolandıran adamın üzerinde mont ve kask varken yakasına bir anda yapıştım. Kafenin çalışanları kış bahçesinin kapılarını kapatıp bir daha oraya gelmediler.

61e732c686b2470748d78da8-1.jpg

Durumu düzeltmek ve paramı almak için adamla birlikte bankaya kadar yürüdük. Bu sırada yolda geçen herkese adamın dolandırıcı olduğunu söyledim. Hesabında sadece 67 TL olduğunu gördüm ve o an cinnet geçirdim.

Daha sonra durumu polise bildirdik. Senetler aldım, daha sonra öğrendiğim de adamın 17 farklı suçtan davası olduğunu öğrendim. Bu olayın üzerinde birkaç gün geçtikten sonra yeni yöntemler ile paramı almayı başardım. Bu tür durumlarda çok çirkinleştiğini ve bunun ancak bu şekilde düzeleceğini bildiğini ekledi.

Ancak bunu yaparken herhangi bir şiddete başvurmadım ayrıca herhangi bir kötü söz de söylemedim. Ancak anlattığı bu güzel hikaye ile programa neşe katmayı ve izleyicileri güldürmeyi başardı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet