Merve Boluğur’un aşk yaşıyor iddiası sarmaş dolaş fotoğraflar ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Merve Boluğu’un Emre Kaya ile aşk yaşadığı iddialara gündemdeydi. Fakat Boluğur, aşk yok diye cevap vermişti. Şimdi de sarmaş dolaş fotoğraflar ortaya çıktı. Peki, Emre Kaya ve Merve Boluğur aşk yaşıyor mu?

18 Şubat 2022 09:01 Magazin
Merve Boluğur’un aşk yaşıyor iddiası sarmaş dolaş fotoğraflar ortaya çıktı

Merve Boluğur’un aşk yaşadığı iddialara magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu açıklamasında ‘’Aşk yok, iş var’’ demişti. Geçtiğimiz günlerde ise ünlü popçu ile dans ederken kameralara yansıdır. Magazin sayfası tarafından paylaşılan görüntüleri, kendi Instagram hesabından paylaşarak açıklama yapan Boluğur son noktayı koydu.

1-eudt.jpg

Uzun bir süredir ekranlarda görünmemeyi tercih eden Merve Boluğur kendisine yeni bir kariyer planı da çizdi. Müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmak isteyen oyuncu, albüm hazırlığı içerisinde. Bu zorlu süreçte ise şarkıcı Emre Kaya’yla işbirliği içerisinde. İkili arasında aşk dedikoduları çıkması sonrasında Boluğur’dan sitemkar açıklamalar geldi.

Emre Kaya ile stüdyoda çekilen sıcak görüntülerin basına yansıma magazin gündemine düştü. Sonrasında ise ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde bir mekanda eğlenmeye gitti. Nilüfer’in bir şarkısı eşliğinde dans ederken paylaştığı video de birçok kişinin aklına ‘Emre Kaya ile aşk mı yaşıyor?’ sorusunu getirdi.​​​​​​​

mervekapak-nqpg-cover.jpg

Instagram’da bir magazin sayfası tarafından iddialar ortaya atılınca Merve Boluğur, aktif kullandığı Instagram hesabı üzerinden görüntüleri paylaşarak açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, ‘’Arkadaşım demiştim ya.. Aşık olduğumda söylerim’’ diye ekledi.

vnslkjdvnsdvj-xxxg-cover-jpg.webp​​​​​​​

34 yaşında olan ve onlarca farklı dizide yer alan Merve Boluğur’un Instagram’da tam 3.7 milyon takipçisi bulunuyor. Instagram hesabı üzerinden de net bir açıklama yapan Boluğur aşk iddialarına son noktayı koydu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet