Messi İçin Tarihi Maaş Teklifi!

Safhaber.com Dünyanın önde gelen takımlarından Bacelona’da Messi atağı ön plana çıktı. Geçtiğimiz sezon PSG’ye transfer olan Messi için akıl almaz bir teklifte bulunulacak. İşte tüm detaylar.

25 Eylül 2022 19:36 Magazin
Messi İçin Tarihi Maaş Teklifi!

Safhaber.com Katalan devi Barcelona yaşadığı ekonomik sıkıntılardan kaynaklı Messi ile yollarını ayırmıştı. Gelen bilgilere göre Messi tekrardan Katalan takımına geri dönebilir. Fransa’da mutlu olmadığı iddia edilen Messi’nin tekrardan Barcelona’ya dönebilmesi için koşullar hazırlanmaya başladı bile.

3.jpg

Barcelona Tarihinde Görülmemiş Fedakarlık

Barcelona son dönemlerde aldığı kötü skorlarla gündemde yer almaya devam ediyor. Xavi’nin teknik direktörlüğüyle birlikte takım epey bir yükselişe geçmişti. Gelen bilgilere göre, Kulüp ve taraftar hala Messi’yi istiyor.

İspanya medya organı olan Mundo Deportivo’da yer alan habere göre, Barcelona Messi’yi transfer edebilmek için görülmemiş bir fedakarlıkta bulunacak. Bunların yanı sıra Messi’ye Kulüp elçisi olabilmesi için teklif de edilecek.

Yüksek Maaş Teklifi

Arjantinli yıldız Messi’nin tekrardan Barcelona forması giyebilmesi için yüksek düzeyde para teklifi yapılacağı iddia ediliyor. Fransa ekibi PSG’den akıl almaz ücretler alan Messi’ye Barcelona çok daha yüklü teklifte bulunması bekleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet