Muhteşem Bir Film Yolda! Şimdiden Merakla Beklenen Filmin Başrolleri Funda Eryiğit Ve Kıvanç Tatlıtuğ!

Son yılların en popüler kadın oyuncularından Funda Eryiğit, kendisini hayranlarıyla daha da yakınlaştıracak bomba gibi yeni bir girişime hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun başrolde yer alacağı yeni filmde sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ rol arkadaşı olacak. Başarılı oyuncu Funda Eryiğit, en son ise son dizisi Son Yaz ile ekranlarımıza gelmişti. Ali Atay'ın canlandırdığı Savcı Selim'in eşi Canan'ı Funda Eryiğit canlandırmıştı.

19 Şubat 2022 14:03 Magazin
Muhteşem Bir Film Yolda! Şimdiden Merakla Beklenen Filmin Başrolleri Funda Eryiğit Ve Kıvanç Tatlıtuğ!

Uzun zamandır performansıyla beğeni toplayan oyuncu, yeni ve fazlasıyla iddialı bir filmle dönmeye hazırlanıyor. Başarılı yönetmen Onur Saylak'ın yöneteceği Uysallar filminde Funda Eryiğit başrolü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşacak. Netflix'te yayınlanacak olan filmin senaryosunu ise çarpıcı kitaplarıyla tanınan Türkiye'nin en güçlü ve sevilen popüler yazarlarından Hakan Günday yazacak. Tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

MERAKLA BEKLENEN FİLMİN KONUSU NE?

Şu anda filmin konusu hakkında kesin bir bilgi yok. Ancak Hakan Günday'ın yazdığı ve Onur Saylak'ın yönettiği fazlasıyla isminden söz ettiren “Daha” filmi kadar ilgi çekici bir hikayenin ortaya çıkması bekleniyor. Ayrıca böyle yetenekli bir oyuncu kadrosuyla da film şimdiden adından fazlasıyla söz ettiriyor. Film hakkında yapılan tüm yorumlar oldukça iddialı olacağı yönünde. Filmin çekimleri yakında Çanakkale şehrinin Assos ilçesinde başlayacak. Merakla beklenen film için geri sayımlar başladı diyebiliriz.

FUNDA ERYİĞİT İLE KIVANÇ TATLITUĞ ZİRVEYE HAZIRLANIYOR

Funda Eryiğit, 2008 yılında ilk kez yayınlanan Canım Ailem dizisiyle adını ilk kez duyurduktan sonra, Karadayı ve Poyraz Karayel gibi başarılı projelerle büyük bir çıkış yaptı ve izleyiciler tarafından fazlasıyla sevilen Funda Eryiğit büyük beğeni topladı. Başarılı oyuncu, 2020 yılında Netflix dizisi Bir Başkadır'da canlandırdığı Ruhiye karakteriyle oyunculuk kariyerinin zirvesine ulaştı. Kıvanç Tatlıtuğ ile işbirliği başta olmak üzere oynadığı her karakterle hayran kitlesini güçlendiren, adından fazlasıyla söz ettiren ve kamuoyundan tam not alan Funda Eryiğit'in son projesi takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. İzleyiciler, bu iki başarılı oyuncunun nasıl etkileşime gireceği ve yakalayacakları uyumu merakla bekliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet