Mustafa Sandal’ın eski karısı Emina Jahovic her şeyi anlattı parayı gizli hesaplara yatırmış

Ünlü popçu Mustafa Sandal ve eski eşi Emina Jahovic’in arasındaki sular durulmuyor. Sürekli olarak magazin gündeminde olan eski çift için yeni iddialar ortaya atıldı. Söz konusu iddialar ise herkesi şoke etti.

17 Şubat 2022 09:00 Magazin
Mustafa Sandal’ın eski karısı Emina Jahovic her şeyi anlattı parayı gizli hesaplara yatırmış

15 bin liralık nafaka için eski kocasına dava açan Emina Jahovic, evliyken Sandal’ın kazandığı paraları gizli hesaplara yatırıldığını iddia etti. Eski eş Mustafa Sandal’ın kendisinden ‘mal kaçırmakla’ suçladı. Mustafa Sandal ise kendisine açılan davanın iptali için karşı dava açtı. Sonrasında ise Emina Jahovic eteğindeki tüm taşları döktü.

emina-jahovic-ten-gecen-ay-ates-puskurdugu-mustafa-sandal-a-ovguler.jpg

Jahovic, ‘’Bu davayı açarak kendisini babalıktan da boşandı zannetmektedir’’ diye ekleyerek, mahkemeye dilekçe sundu. Mustafa Sandal’ın kendisinden ‘mal kaçırmakla’ suçladı. Takvim’de yer alan haberlere göre, ‘’Evli olduğu süreçlerde aldığı gayrimenkulleri annesi Tülin İleri adına tapu ve tescil ettirdi’’ iddiasını ortaya atan Jahovic, magazin gündemine bomba gibi düştü.

​​​​​​​mustafa-sandal-dan-flas-emina-jahovic-aciklamasi.jpg​​​​​​​

‘Telegraph’ gazetesinde yer alan iddialara ve haberlere göre, güzel şarkıcı evli olduğu dönemlerde reklam ve müziklerden kazandığı tüm parayı ortak hesaba yatırmıştı. Mustafa Sandal’ın ise konserlerden kazandığı parayı ortak hesaba aktarmadığını ifade etti.

5c0626c0ae298badbf15f8ce.jpg​​​​​​​

Mustafa Sandal’ın kazandığı paralar gizli hesap açılarak sürekli oraya aktarıldığı iddia edildi. Şu an ise ünlü popçunun evlilikleri süresinde ne kadar para kazandığıyla ilgili bir araştırma yapılmasını isteyen Emine Jahovic’e göre, Sandal toplamda 20 milyon Euro’luk gayrimenkul yatırımından pay vermek istemedi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet