Nalan İhanet Gerçeğini Öğreniyor! Camdaki Kız’da Alp’ten Beklenmeyen Bir Hamle Geldi! İzleyiciler Şok Oldu!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 32. bölümüyle 24 Şubat Perşembe günü ekranlara geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin son bölüm, Sedat ve Cana'ya haddini bildiren Nalan'ın görüşlerindeki değişiklik dikkat çekerken, son sahnede Alp tarafından aldatıldığını öğrenmesiyle öne çıkıyor. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız, yayınlandığı ilk günden beri fazlasıyla seviliyor. Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…

27 Şubat 2022 09:14 Magazin
Nalan İhanet Gerçeğini Öğreniyor! Camdaki Kız’da Alp’ten Beklenmeyen Bir Hamle Geldi! İzleyiciler Şok Oldu!

Nalan resmen Cana’ya rest çekti

Camdaki Kız’ın son bölümünde Nalan, Sedat ve Cana'nın masasına gider, kocasını eve gitmesi için zorlar ve Cana'ya gözdağı verir. Nalan, Cana’yı Sedat ile bir daha görüşmemesi ve onlara yaklaşmaması konusunda uyardı. Cana, Nalan'a aralarında hiçbir şey olmadığına dair güvence verdiğini iddia ederek, Sedat'a “Beni telefonuna farklı bir şekilde kaydet ve lütfen karının gönlünü al” diye tavsiyede bulundu. Cana eve döndüğünde ve eşyalarını kapının önünde bulduğunda, Alp konusunda yardım almak için babasıyla temasa geçti.

Sedat’ın edep odası korkusu

Feride Hanım konağa gelmesine şaşıran Sedat, hasta numarası yaptı. Annesinin sorgulamasından ve Feride'nin edep odasından korkan Sedat Koroğlu, Nalan'ı beklemeye başlar.

Hayri Nalan’a dürüm yaptı

Kocasına çok kızan Nalan, biraz kafasını dağıtmak için Billur ile görüşür. Ardından akşam yemeği için Hayri’nin tanıdığı bir kebapçıya gittiler. Dürüm yiyen üçlü aynı masada sohbet ederler. Hayri ise, Nalan’a kendi elleriyle dürüm yapar. Eve döndüğünde Sedat'a Cana ile bir daha görüşmeyeceğini ve bunun son şansı olduğunu söylemiştir. Ayrıca Nalan bunu ailesine söylememiştir. Sedat'ın bebeğin görüleceği doktor randevusuna gelmediğini söyler. Bunun sonucunda yaşananlara çok kızan Gülcihan, oğlunu azarlar.

Feride ve Gülcihan’ın nazar korkusu

Koroğlu Köşkü'nde nazar olduğuna inanan Feride ve Gülcihan, tüm aile fertlerini toplayarak nazardan korunmak için sayısız ritüeller gerçekleştirir. Gecenin sonunda ise Nalan ve Sedat'ı yemeğe gönderirler. Nalan, barışma yemeğinde Sedat'ın kendisine aldığı bileziği görünce tam aslında ihtiyacı olanın ilgi görmek olduğunu söyleyecekken, Sedat buna izin vermez. Nalan ise büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

Alp ihaneti itiraf etti

Cana'nın babasından yardım istemeye cüret eden Alp, Nalan'a "Sedat ve Cana'nın ilişkisi devam ediyor" dedi. “Bana yardım etmelisin. Sonuçta ikimiz de mağduruz” diye devam etti.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet