Nalan Sedat ile Boşanma Kararı Aldı ve Hayri ile Yakınlaşmaya Başladı! İzleyiciler Şok Oldu! Camdaki Kız dizisinin 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Camdaki Kız 32. bölümünün ikinci fragmanını yayınladı. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın paylaştığı Camdaki Kız yeni bölümünde Hayri ile Nalan arasındaki yakınlaşma giderek artıyor. Merak ettiğiniz bütün detayları en ince ayrıntısıyla haberimizde bulabilirsiniz…

26 Şubat 2022 14:21 Magazin
Nalan Sedat ile Boşanma Kararı Aldı ve Hayri ile Yakınlaşmaya Başladı! İzleyiciler Şok Oldu! Camdaki Kız dizisinin 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Nalan, Hayri'den bir hediye alır. Ayrıca Nalan, Sedat'tan boşanma kararı alıyor. Cana'nın tuhaflıkları dayanılmaz bir hal alır. Feride ne kadar uğraşırsa uğraşsın gerçeği Nalan'dan saklayamayacaktır. Nalan, Alp ile karşılaştığında söyledikleri karşısında şaşkına döner. Gerçek bir aşk hikayesinden uyarlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız 32. Bölümü 24 Şubat Perşembe günü Kanal D'de ekrana gelecek.

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde ne olacak?

Cana'nın karşısına tüm cesaretiyle çıkan Nalan, Sedat ile Cana arasında yaşananları öğrenip buna bir son vermeye kararlıdır. Sedat, gerçeği ortaya çıkarmamak ve Nalan'ı kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır; Ancak Alp'in açıklayacakları tüm planlarını alt üst edecek gibi görünüyor. Hayri'yi akşam yemeğine davet ettikten sonra Billur ile kendini anlamlı bir sohbetin içinde bulan Nalan, bu paylaşımın etkisinden kurtulamaz. Hayri ise bu öğle yemeği boyunca aynı anda hem mutlu hem de üzgün hisseder.

Son bölümde ne oldu?

Cana, kendisine bir ders vermeye kararlı olan Feride tarafından bodruma hapsedilmiştir. Bebeğin duyurulmasına rağmen Nalan, Sedat ile arasında bir mesafe hissettiği için durumdan endişe duymaktadır. Cana'nın kendisine gönderdiği mesajı gören Sedat'ın tedirginliği artar. Cavit yeni kararıyla Gülcihan'ı şaşırtırken Selen, Muzo'nun üzüntüsünü hafifletmek için çalışmalara başlar.

Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?

Nalan, samimiyeti sayesinde ilk görüşte herkesin kalbini kazanan güzel bir genç kadındır. Ailenin tek çocuğu olan Nalan, bir bebek gibi yetiştirilmiş, lüks bir hayatın tadını çıkarmış ve en iyi okullardan onur derecesiyle mezun olmuştur. Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken kendisini Sedat Koroğlu ile evliliğin eşiğinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları korkunç sırlardan kurtulduklarına inanarak umutla el ele yürüyerek bu hikayeye başlasalar da, hayatları çok geçmeden gerçek bir karanlığa gömülecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet