Netflix’in Yeni Filminin Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit Yer Aldı!

Netflix ülkemizde önemli yapımlara imza atmaya devam ediyor. Hem dizi hem de film olsun yapılan önemli çalışmalar ile abone sayısını arttırmaya devam eden platform, son olarak başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı yeni bir film projesini duyurdu.

02 Mart 2022 12:28 Magazin
Netflix’in Yeni Filminin Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit Yer Aldı!

Filmin çekimlerinin Assos’ta başladığı bilgisinin gelmesi ile birlikte yapımın nasıl olacağı merak edilmeye başlandı. Filmin yapımcılığını ülkemizin önemli yapım şirketlerinden birisi olan Ay Yapım tarafından yapıldığı da açıklandı. Filmin yönetmen koltuğundaysa ünlü yönetmenlerden birisi olan Onur Saylak yer alıyor.

Filmin Konusu ve Oyuncu Kadrosu Hakkında Fazla Detay Bilinmiyor!

Funda Eryiğit ve Kıvanç Tatlıtuğ son olarak “Son Yaz” isimli dizi de bir araya gelmiş ve izleyiciler ile buluşmuştu. İki oyuncu da uzun süredir ekranlardan ve beyazperdeden uzak bir şekilde hayatlarına devam ediyordu.

“Nuh Boğuldu” isimli filmin çekimlerine başlandığı bilgisi verildi. Filmin ilk sahnesi ile ilgili olarak paylaşımda yapıldı. Filmin senaryosu Feza Çaldıran tarafından yapılıyor. Kısa bir süre sonra baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ filme uymak için önemli bir imaj değişikliğine gitmiş ve bıyık bırakmıştı.

Flmin konusuyla ilgili olarak herhangi bir bilgi verilmiyor olsa da ilk çekimlerine 27 Şubat 2022 tarihinde başladığı biliniyor. Bizlerde izleyiciler olarak en kısa sürede filmin tamamlanmasını ve Netflix ekranlarında izlemek için beklememiz gerekiyor.

Nuh Boğuldu Ne Zaman Ekranlara Geliyor.

Filmin çekimlerine başlandığı duyuruldu. Başrol oyuncuları, senaryosu, yönetmeni ve yapım şirketi belli olan filmin ne zaman ekranlara geleceği hakkında bilgi bulunmuyor. Ama eğlenceli ve kaliteli bir yapımın ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Uzun süre sonra iki ünlü oyuncuyu bir araya getiren Nuh Boğuldu filminin, Netflix adına bu sezonun en iddialı yapımları arasında yer alacağı da söyleniyor. O nedenle doğru bir anda yayınlanacağı ve kaliteden ödün verilmeyeceği de tahmin ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet