Netflix’in Yeni Türk Dizisi Uysallar’ın Yayın Tarihi Açıklandı!

Son dönemde Türk yapımlarıyla dikkat çekmeyi başaran Netflix yeni bir diziyi daha izleyicilerine duyurdu. Kütüphanesini giderek genişleten platformun son yapımı olarak Uysallar dizisini duyurdu. Dizi de birçok ünlü oyuncu yer alırken dizinin 30 Mart 2022 tarihinde ekranlara geleceği de aktarıldı.

03 Mart 2022 09:36 Magazin
Netflix’in Yeni Türk Dizisi Uysallar’ın Yayın Tarihi Açıklandı!

Dizinin bir aile kara komedisi olduğu ve bir ünlü mimarın yeniden uyanışını ve aile içi konuları ele aldığı 8 bölümlük bir yapım olduğu aktarıldı. Onur Saylak’ın başrolünde yer aldığı güzü de ayrıca çok sayıda ünlü oyuncunun da yer alması dikkat çekiyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin fragmanının ardından yapımın çok daha fazla merak edildiği görüldü.

30 Mart Tarihinde Netflix’te Yayınlanacak!

Uysallar isimli dizinin Hakan Günday’ın kaleminden çıkan bir yapım olduğu aktarıldı. Sekiz bölümden oluşacak dizi de yer alacak isimler arasında Uğur Yücel ve Haluk Bilgiler gibi önemli sanatçılarda yer alıyor. Songül Öden, Öner Erkan, Umut Yeşildağ, Nilay Yeral gibi birçok oyuncu da yer alıyor.

Uysallar Dizisinin Konusu Nedir?

30 Mart tarihinde platformda listelenmeye başlayacak olan Uysallar dizisinin konusu bir aile dramı olarak görülüyor. 2020 yılında İstanbul’da çarpık kentleşme ve çarpık aile yapısı içerisinde yaşananlar olarak lanse ediliyor.

Oktay Uysal, üst düzey ve geniş bir aile yapısına sahip orta sınıf bir mimar olarak öne çıkıyor. Bu yapımda hayatı boyunca hep bir şeylerin peşinden koştuğunu ancak bunun saçma olduğunu 44 yaşında fark eden bir mimar öne çıkıyor.

Dışarıda bakıldığında çok ideal bir aile olarak görülen Uysal ailesinin ardından birçok ikili hayatın yer aldığı da anlaşılıyor. Birçok aile üyesi hayal ettiği hayatı yaşadığını gösterirken, aslında onların farklı hayatları da dizi ile birlikte bizlere aktarılıyor. Bu sayede o karakterlerin karanlık ve komik yanlarını da öğrenmiş oluyoruz. Alternatif bir aile hikayesi anlatmak isteyen yapım “Ben en son ne zaman mutluydum” sorusuna cevap aramaya çalışıyor!

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet