Oğlum Dizisi Yayın Hayatına Bomba Gibi Girdi!

Show TV’de geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi, kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer almayı başardı. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri kendilerini bağlayan dizinin ikinci bölümünün ne zaman geleceği ve dizi hakkında birçok konu merak edilmeye başlandı.

12 Şubat 2022 14:44 Magazin
Oğlum Dizisi Yayın Hayatına Bomba Gibi Girdi!

Oğum dizisi Çarşamba günleri Show TV ekranlarında TSİ 20:00’da izleyiciler ile buluşmaya devam edecek gibi duruyor. Dizinin giriş bölümü gerçekten dikkat çekici bir şekilde başlıyor.

Oğlum Dizisinin Konusu

Oğlum dizisi televizyon yapımlarında genellikle karşımıza gelen dramı konu oluyor. Şile’de yaşayan İlyas ve Melike çiftinin Ceren ve altı yaşında Kaan isimli iki çocuğu vardır. Melik bir gün işten çıktıktan sonra Kaan’ı okuldan almayı unutur. Küçük çocuk okulun bahçesinde görmüş olduğu bir kirpinin peşine takılarak bir oyun parkına gider. Burada 12 yaşında, Zeynep ve Tuğrul çiftinin çocukları olan Efe ile karşılaşırlar.

İki çocuk birlikte karakola giderek Kaan’ın anne ve babasına haber vermek için yola çıkarlar. Ancak bu esnada iki aileyi de içine alacak çok kötü bir olayın yaşandığı haberi bir anda ailelere ulaşacaktır. Bu şekilde start veren dizi reyting açısından ilk bölümü itibariyle takdirleri toplamayı başardı.

Oğlum Dizisi Oyuncu Kadrosu

Oğlum dizisinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta yer alırken, Ay Yapım tarafından Show TV tarafından hazırlanan dizinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz birlikte hazırlıyor.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosu içerisinde Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka ve Metehan Parıltı gibi isimler yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta Show TV ekranlarında ilk bölümü yayınlanan dizi izleyicilerin birçoğu tarafından takdir toplamayı başardı. İkinci bölüm fragmanına yoğun ilgi olmayı başardı. İlginç bir senaryoya sahip olan dizi aynı zamanda farklı anlatım tarzıyla da dikkat çekiyor. İki saatin altında bir Türk dizisi izlemek isteyenler için şuan bu dizi onu size sunuyor.

İlk bölümü 1 saat 40 dakika olan dizi gelecek bölümlerde süre arttırır mı hep birlikte izleyip göreceğiz. Kısır bir hikayeye sürüklenmezse sezonun en iddialı dizileri arasında yer alabileceğini ilk bölüm itibariyle göstermeyi başardı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet