Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir evleniyor

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir evleniyor. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’e hazırladığı sürpriz organizasyonla evlenme teklifi etti. Geçtiğimiz aylarda ayrılan ve kısa bir süre içinde tekrardan barışan çift, dünya evine girmeye hazırlanıyor.

15 Şubat 2022 15:16 Magazin
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir evleniyor

Yaklaşık olarak 1 yıldır aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir ile müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç, magazin gündemine bomba gibi düşecek bir karar aldılar. Ünlü çiftin kararı sosyal medyada gündem oldu.

oguzhan-koc-ve-demet-ozdemir-evleniyor-dev-organizasyonla-gelen-teklife-evet-dedi-1280x720-min.jpg

Oğuzhan Koç, Sevgililer Günü’nde Demet Özdemir’e evlenme teklifinde bulundu. Sakiler Grubu’nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyon, ‘’Dünyadan Uzak’’ şarkısıyla Oğuzhan Koç’un evlilik teklifine Demet Özdemir de ‘’Evet’’ dedi.

Yakın Dönemde Ayrılışlardı

Geçtiğimiz aylarda birlikte Paris’e giden 29 yaşındaki oyuncu ve 36 yaşındaki şarkıcı, İstanbul’a döndüklerinde yollarını ayırdığı ortaya çıkmış, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Demet Özdemir’in annesi Ayşen Şener’in rahatsızlığından kaynaklı olarak onunla daha çok ilgilenmek için Oğuzhan Koç’tan ayrıldığını iletmişti. Daha sonrasında da bulaşan çift, arkadaş olarak ilişkilerini bitirmeye karar verdi.demet-ozdemir-oguzhan-koc-ile-ask-yasadigini-itiraf-etti-manset-1280x720-min.jpg

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ayrılık sonrasında ünlü çift, ayrılığa dayanamamış ve barışmıştı. Şimdi de Oğuzhan Koç’un evlilik teklifine ‘Evet’ diyen Demet Özdemir’in ne zaman nikah masasına oturacağı merak ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet