Onur Saylak ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan Bomba Gibi Bir Netflix Projesi Geliyor! Bu Proje Resmen Reytingleri Kırıp Geçirecek

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesi hakkında bazı bilgiler var. Yakışıklıi oyuncu, dizilere uzun bir süre ara verip sinema filmlerine yönelmişti. Şimdi ise bomba gibi bir çalışmayla hayranlarıyla eski günlerde olduğu gibi buluşmaya hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak'ın yönettiği bir filmde oynayacak. Filmin senaryosunu, birçok önemli esere imza atan tanınmış bir yazar olan Hakan Günday yazıyor. En ince ayrıntısına kadar tüm detaylar haberimizde…

12 Şubat 2022 17:30 Magazin
Onur Saylak ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan Bomba Gibi Bir Netflix Projesi Geliyor! Bu Proje Resmen Reytingleri Kırıp Geçirecek

Ekibe Tatlıtuğ’da Katıldı

Uzun süredir film yapımcılığı yapan Onur Saylak, daha önce yazar Hakan Günday ile birlikte çalışmıştı. Saylak'ın yönettiği “Daha” filminin senaryosunu Hakan Günday yazmıştı. Mülteci krizini ele almıştı ve zorlayıcı bir hikayesi vardı. Kıvanç Tatlıtuğ ise şimdi bu ikiliye katıldı. Edinilen bilgilere göre filmin adı Uysallar ve yapımı tam bir gizlilik içinde devam ediyor. Filmin senaryosunu Hakan Günday yazacak. Filmin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un olacağı konuşuluyor. Film Netflix'te yayına girecek.

Hakan Günday ve Onur Saylak, daha önce Uysallar filmi projesinde işbirliği yapacaklarını belirtmişlerdi. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ'un filmdeki rolüyle ilgili yeni bir bilgi verilmedi. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ, en son 2018 yapımı Çarpışma ile ekranlarımıza misafir olmuştu. Uzun bir süre televizyonlardan uzak kaldı. Yakışıklı oyuncu bunun yerine, film projeleri üzerinde çalışmayı tercih ediyor.

Hakan Günday Kimdir?

Hakan Günday'ın ilk romanı Kinyas ve Kayra, 2000 yılında Om Yayınları'nın editörü Nevzat Çelik'in yardımıyla yayımlanmıştır.26 Kasım 2014 tarihinde Paris'te düzenlenen bir törenle 2014 Türk-Fransız Edebiyatı Ödülü'ne layık görülmüştür. Fransızca'ya "Encore" olarak çevrilen "Daha" adlı eseriyle, 5 Kasım 2015'te Fransa'nın en prestijli edebiyat ödüllerinden Prix Medicis En İyi Yabancı Roman Ödülü'nü kazanmıştır.

Tatlıtuğ Sağlam Geliyor

Tatlıtuğ, geçen yıl vizyona giren Netflix yapımı Yakamoz'da Özge Özpirinçci ile birlikte rol almıştı. Yapım çok uzun zaman önce çekilmiş olmasına rağmen henüz gösterime girmedi. Ardından, yakışıklı oyuncu Netflix için çekilen Belçika yapımı olan dizi Into The Night'ta kamera karşısına geçmişti. Son olarak, Aşıklar Bayramı filminde Kıvanç Tatlıtuğ, Settar Tanrıöğen ile birlikte başrolde yer aldı. Filmin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet