Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük İran’lı sevgilisiyle yakalandı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, gönlünü kendisinden 23 yaş küçük olan İranlı modacı Samar Dadgar’a kaptırmıştı. Şarkıcı, geçtiğimiz ay aşkını da sosyal medya hesabından dile getirmiş, sevgililer gününde de romantik bir sürpriz yapmıştı.

16 Şubat 2022 09:03 Magazin
Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük İran’lı sevgilisiyle yakalandı

Yeniköy’deki bir restoranda baş başa yemek yiyen Samar Dadgar ve Özcan Deniz çifti, mekandan çıktıktan sonra muhabirlerin sorularına cevap vermedi. Ünlü çiftin etrafında oldukça fazla korumanın olması da dikkatlerden kaçmadı.

bah-tkto-cover-min.jpg

Dava Sorusuna Sessiz Kaldı

Eski eşi Feyza Aktan, Özcan Deniz’in kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamasından kaynaklı ayrılıp dava açmıştı. Deniz’in eski eşi, üç yaşındaki oğulları Kuzey’le görüşmesini engellemiş ve velayet davası da açılmıştı. Mahkeme ise velayetin annede kalması gerektiğine karar vermişti.

ozcandeniz-3idw-cover-min.jpg

Ailesini Karşısına Aldı

Söz konusu iddialara göre, Samar Dadg​​​​​​​ar ile aşk yaşan Özcan Deniz mutlu olsa da Deniz’in ailesi söz konusu ilişkiye karşı. Genç aşkına maddi ve manevi desteklerde bulunduğu iddia ediliyorken Özcan Deniz’in yine genç isim Feyza Aktan ile gerçekleştirdiği evlilikte olaylı bitmişti. Söz konusu olaylara aileler dahil olmuş ve kavgalar gündeme gelmişti.​​​​​​​

Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Samar Dadgar ile beraberliği geçmişte yaşanan olumsuz ve kötü durumlardan kaynaklı olarak aile tarafından onaylanmadığı iddia ediliyor.od-3-9opq-cover-min.jpg​​​​​​​

Oğlunu Engelledi

İlişkiyi hiçbir şekilde onaylamayan anne Kadriye Deniz, söz konusu iddialara göre, oğluyla birlikte yaşadığı evi terk etti ve sosyal medyadan engelledi. Oğlunun eski eli Feyz Aktan’la olaylı boşanma sonrasında Söylemezse Olmaz programına katılmış ve ‘’Rızam yoktur’’ dediği biliniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet