Pamela Anderson Gerçekleri Netflix Yapımında Anlatacak!

Bir dönemin en gözde ve seksi oyuncularından birisi olan Pamela Anderson son dönemde gündeme farklı bir durum ile geldi. 54 yaşında, Kanada doğumlu oyuncu, Sahil Güvenlik dizisi ile gündeme gelmişti.

05 Mart 2022 12:30 Magazin
Pamela Anderson Gerçekleri Netflix Yapımında Anlatacak!

Birçok insan tarafından seks ikonu olarak gösterilen sanatçı, izni olmadan çekilen “Pam & Tommy” dizisi ile gündem gelmişti. Sanatçının izni olmadan çekilen bu diziden rahatsız olduğu bilinen sanatçı, hayatıyla ilgili tüm gerçekleri Netflix’de yayınlanacak bir belgesel ile anlatacağını duyurdu.

Bu konuda açıklama Pamela Anderson’un kendi ağzından geldi. Milyonlarca takipçisine İnstagram hesabı üzerinden “Hayatım. Binlerce kusur. Milyonlarca yanlış anlama. Kötü, vahşi, kayıp. Beklendiği şekilde olmadı. Sadece seni şaşırtabilirim. Kurban değil, hayatta kalan. Ve gerçek hikayeyi anlatmak için canlı.” Şeklinde paylaşımıyla yaptı.

Pam & Tommy Dizisinden Rahatsız

Pamela Anderson ile Tommy Lee aşkı, evlilikleri ve ayrılıkları magazin gündeminin o dönem bir numaralı konusu olmuştu. Bu aşk ilişkisini anlatmak için Pam & Tommy adında bir dizi projesi hayata geçirilmişti. Lily James ve Sebastian Stan’ın başrolünde yer aldığı diziden Anderson’un rahatsız olduğu biliniyordu.

Tommy Lee ile tanıştıktan sadece 96 saat sonra evlenen çiftin iki çocuğu olur, evlilikleri iki kez boşanma davası ile karşılaşır ancak yine bir araya gelirler. Sonunda Tommy Lee eşine zor kullanmaktan altı ay mahkum olur. Bunun üzerine çift son olarak boşanırlar. Bu karmaşık ilişki sonrasında farklı davalar, psikolojik tedaviler ortaya çıkar.

Pamela Anderson bu karmaşık ilişkiyi rızası olmadan anlatan dizinin kendi üzerinden prim yapmasını istemiyor. O sebeple bu ilişkiyle ve hayat hikayesiyle ilgili olarak Netflix üzerinden yayınlanacak olan bir belgesel anlaşmasına imza attı. Çekimlerine başlanan yapımın ne zaman yayınlanacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Pam & Tommy isimli dizinin sadece sanatçı için değil aynı zamanda Pamela Anderson’u seven herkes için acı verici bir yapım olduğu da aktarıldı. Gözde bir sanatçının hayatının bu kadar yakından incelenmesi ve bu yapılırken ondan hiç izin alınmıyor olması durumun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet