Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisi Başlıyor! Yayın Tarihi ve Konusu Netleşti!

Netflix ekranların da ilgi çekici bir dizi daha geldiği haberi duyurulmuştu. Emre Şahin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizi Pera Palas’ta Gece Yarısı gerçekten güzel bir konu ile izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.

21 Şubat 2022 20:17 Magazin
Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisi Başlıyor! Yayın Tarihi ve Konusu Netleşti!

Netflix’te yayınlanacak olan dizi orijinal Türk Dizileri arasında ki yerişi alacak. Dizi aslında bir kitaptan uyarlanma olması dikkat çekiyor. Charles King’in ünlü romanı olan “Midnight At The Pera Palace” isimli kitabın uyarlaması olan dizi toplam da 8 bölümden uluşacak ve kadrosunda çok sayıda ünlü isim yer alacak.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisinin Konusu

Pera Palas Otel, İstanbul’un en gözde semtlerinden birisi olan Beyoğlu’nda yer alan bir oteldir. Oteli inceleyen bir gazeteci, otelin kapılarından birisinin 1919 yılına açıldığını fark eder. Bu kapıyı açmasıyla gazeteci bir anda kendisini Osmanlı’nın son döneminde ki İstanbul’da bulacaktır.

Bir anda Mustafa Kemal Atatürk’e düzenlenen bir komplonun içerisinde bulan gazetecinin ne yapacağını bilemediği bu durumda farklı olaylara dahil olur. Bu durumda bir gece kulübünün sır dolu sahibi Halit ile tanışır. Bu tanışma 1919 yılının aslında tahmin edilenden farklı olduğunu görmesini de sağlayacaktır.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisinin Oyuncuları

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde çok sayıda ünlü oyuncu yer alıyor. Her bölümü 50 dakikadan oluşan ve bir dönemi anlatan dizi toplamda 8 bölümde oluşuyor. Dizi de yer alan oyuncularsa şu şekilde sıralanıyor. Dizinin başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı yer alıyor.

Bu iki oyuncuya ek olarak Tansu Biçer, Engin Hepileri, James Chalmers ve Yasemin Szawlowski ‘de dizi de yer alan isimler arasında yer alıyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizinin Başlangıç Tarihi

Netlix platformunda izleyici ile buluşacak olan dizinin başlangıç tarihi de belli oldu. 8 Mart 2022 tarihinde tüm sezonun yayınlanacağı dizinin bir daha ki sezonu olup olmayacağı hakkında şu an için bir açıklama bulunmuyor.

Ama yayınlanmadan daha bu sezonun en çok merak edilen yapımlarından birisi olmayı başarması sebebiyle yeni bir sezonun gelebileceği anlamını taşıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet