Pera Palas’ta Gece Yarısı Filminin Konusu Nedir? Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var!

Pera Palas’ta Gece Yarısı, Netflix platformunda Mart ayında izleyicileri ile buluşacak yapımlar arasında yer alıyor. 3 Mart tarihinde platformun kütüphanesinde listelenecek olan yapımın konusu ve başrol oyuncuları merak ediliyor. Dizini başrollerini Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer’in yapacağı aktarılıyor.

04 Mart 2022 09:16 Magazin
Pera Palas’ta Gece Yarısı Filminin Konusu Nedir? Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var!

Bunun yanında tarihi bir dönemi konu alacak dizi de çok ilgin atmosferlere, büyüleyici sahnelere ve daha birçok detaya tanıklık edeceğiz. 8 bölümden oluşacak dizinin yayınlandığı andan itibaren büyük bir izlenme sayısına ulaşması bekleniyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisinin Konusu Nedir?

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ilginç konusuyla özellikle dikkat çekiyor. Bir gazetesi İstanbul’un tarihi otellerinden birisi olan Pera Palas Oteli ile ilgili olarak yazı yazmakla görevlendirilir. Bu görevini yerine getirmek için oteli ziyaret eden gazetesi, açtığı bir kapının geçmiş bir yıla gittiğini fark eder. Bu geri gidiş onun için çok ilginç bir ana denk gelecektir. Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenecek olan siyasi bir darbe ve komplo hazırlığı içerisinde bir anda bulur.

Olayların tamamı bu konu üzerinde şekilleniyor. 100 yıllık bir fark ile çekilen dizinin, o yılların havasını nasıl ekranlara taşıyacağı merak ediliyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlik yıllarını konu alacak dizide Atatürk’ü nasıl göreceğimiz ise tam bir muamma olarak duruyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Oyuncu Kadrosu!

Netflix platformu tarafından hazırlanan dizide çok sayıda oyuncu yer alıyor. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi kısa bir yapım olarak duruyor. Charles King’in yazmış olduğu “Midnight At The Pera Palace” isimli kitaptan uyarlanarak diziye çevrildi.

Dizi de Hazal Kaya (Esra), Selahattin Paşalı (Halit), Clare Louise Frost (Agatha Christie), Jordan Gallagher (Lover), Yasemin Szawlowski (Sonia) ve James Chalmers (George) olarak karşımıza çıkıyor.

Bunların yanı sıra dizi de Engin Hepileri, Tansu Biçer, Hakan Dinçkol, Ergun Metin gibi birçok isimde yer alıyor. Dizinin izleyiciler ile buluştuktan sonra ilk yorumları şimdiden çok merak ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet