Rekortmen Dizi Final Yapıyor! Başrol Oyuncusu Açıkladı! Sadakatsiz Dizisinin Finali Kesinleşti!

Kanal D'nin yayınlandığı ilk günden beri kemik bir kitlesi olan ve fazlasıyla sevilen dizisi Sadakatsiz, son günlerde çıkan bir haberle sevenlerini üzdü. Final tarihi başrol oyuncusu tarafından açıklandı. Merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

01 Mart 2022 15:44 Magazin
Rekortmen Dizi Final Yapıyor! Başrol Oyuncusu Açıkladı! Sadakatsiz Dizisinin Finali Kesinleşti!

Çarşamba akşamı ekrana gelen Sadakatsiz, seyircilerin uzun süredir severek izlediği yapımlardan biriydi. Fakat iki sezondur Kanal D'de heyecanla izlenen diziye seyircinin ilgisi biraz azalmış durumda. Fazlasıyla heyecanlı başlayan ve hızlı bir şekilde reytinglerde üst sıralara yükselen dizi artık aynı etkiyi yaratmaması sebebiyle eleştiriliyor.

Kötü haberi dizinin başrol oyuncusu verdi

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in paylaştığı ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Sadakatsiz dizisi sona eriyor. Ali İl, Yeliz Kuvancı ve Burak Sergen'in sevilen diziden ayrılmasının ardından geçen hafta son iddialar ortaya atılmıştı. Ne yazık ki bu iddiaların gerçek olduğu ortaya çıktı ve dizinin başrolü verdiği bu final haberiyle dizinin takipçilerini çok üzdü.

Sadakatsiz dizisi finali için son 10 bölüm

Caner Cindoruk, Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy'un annesinin cenaze töreninde sorulan soruları, "Dizinin son düzlüğüne girdik, yakında bitireceğiz. Sadece on bölüm kaldı. Dizinin hızlı zamanları başladı" dedi. Cindoruk'un açıklamasına göre dizinin son haftasının Mayıs ayına denk gelmesi planlanıyor. Sonuç olarak, herhangi yeni bir karar alınmazsa, Sadakatsiz dizisi yakında ekranlara veda edecek gibi görünüyor.

Sadakatsiz dizisi konusu nedir?

Asya ve kocasının aile bağlarını ekrana yansıtarak başlayan dizi, aslında ana karakter Asya'nın hayatına odaklanıyor. Başarılı bir doktor olan Asya, kocası Volkan'ın atkısında bir saç teli fark edince mutlu evliliğinden endişe duyar. Üstelik Asya'nın eşi Volkan'ın ihaneti sır olarak saklanmıyordur. Başka bir deyişle, Asya'nın hemen hemen tüm tanıdıklarının bu ihanetin farkında olması ve yaşananları bilmesi, Asya karakterinin dizideki neredeyse tüm karakterlere karşı ciddi güvensizlikler duymasına sebebiyet vermiştir. Yasak bir ilişkisi olan Volkan, önünde zor günlerle karşı karşıya kalırken, Asya her geçen gün güçlenerek hayatına devam etmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet