Saba Tümer bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sarstı! Yer yerinden oynadı

Tecrübeli sunucu Saba Tümer sosyal medyada paylaştığı son pozları ile gündeme yerleşti. Kısa sürede büyük dikkat yaratan ünlü yıldız, ortalığı adeta kasıp kavurdu. Beğeni yağmuruna tutulan o görüntüler çok sayıda yorum topladı. İşte Saba Tümer'in çok konuşulacak o görüntüleri...

04 Ağustos 2022 23:17 Magazin
Saba Tümer bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sarstı! Yer yerinden oynadı

Son zamanlarda ekranlardan uzak bir hayat süren Saba Tümer kahkahaları ile bir döneme damgasını vurmuştu. Ünlü sunucunun şimdilerde 51 yaşında olduğu biliniyor. Ünlü sunucunun şimdilerde ne yaptığı ve nasıl bir hayat sürdüğü merak ediliyor. Sevenlerini habersiz bırakmayan ünlü sunucunun sosyal medya hesabında da aktif olarak paylaşım yapmaya devam ettiği biliniyor.

Saba Tümer Yaz Tatilinin Tadını Çıkarıyor!

Ünlü sunucu Saba Tümer yaz aylarında tatilin tadını çıkardığını, sosyal medya hesabında da yapmış olduğu paylaşımlarla sık sık sevenlerine göstermeyi ihmal etmiyor. Ünlü sunucunun tatiline Çeşme’de devam ettiği öğrenildi. 51 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsü ile dikkatlerden kaçmayan ünlü sunucu bikinili paylaşımlarıyla da çekinmeden tatiline devam ediyor.

saba-tumer-bikinili-pozlariyla-sosyal-medyayi-sarsti-yer-yerinden-oynadi.jpeg

Sosyal Medya Hesabından Bikinili Pozlarını Paylaştı!

Ünlü sunucunun sosyal medya hesabında da aktif olmasından dolayı toplam 1.1 milyon takipçisinin bulunduğu biliniyor. 51 yaşındaki güzel sunucu son olarak sosyal medya hesabı üzerinden denizin içinde olduğu beyaz bikinili fotoğrafını yayınladı. Denizin içinde yatarak sere serpe beyaz bikinisiyle güneşlendiği anları paylaşan ünlü sunucunun düzgün fiziği takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Saba Tümer uzun bir çalışma maratonundan çıktıktan sonra bir süre ekranlardan uzak durmuştu. Bu süreçte bol bol dinlendiği öğrenildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla takipçileriyle de sürekli olarak iletişim halinde olduğu biliniyor. Güzel sunucunun yapmış olduğu her paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi. Beyaz bikinili halleri de bu süreç içerisinde oldukça dikkat çekmiş olacak ki fotoğrafının altında yorumlar ve beğenilerin sayısı oldukça fazlaydı. Saba Tümer paylaşımları ile her geçen gün takipçi sayısını da artırmaya devam ediyor. Güzel sunucunun yeni sezonda bir projesinin olup olmadığı bilinmiyor ancak sevenleri tarafından ekranlarda olması isteniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet