Sadakatsiz 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Volkan ve Derin Arasında Ali Krizi Patlak Veriyor!

Kanal D'nin fazlasıyla sevilen dizisi Sadakatsiz 50. bölüm fragmanını yayınladı. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in başrollerini paylaştığı Sadakatsız dizisinde evlenen Asya ve Aras'ın yurt dışında yaşamaya karar vermesi ile Ali kararını verir. Fakat diğer bir taraftan Derin ise Ali'nin Volkan ile kalmasına karşıdır. Dizi ile alakalı merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

22 Şubat 2022 16:53 Magazin
Sadakatsiz 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Volkan ve Derin Arasında Ali Krizi Patlak Veriyor!

Dizinin kemik izleyici kitlesinin sorduğu soru ise Volkan’ın ne yapacağı ve Ali'yi bırakıp bırakmayacağı oldu. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin, Berkay Ateş ve Alp Akar'ın paylaştığı Sadakatsiz, 50. bölümüyle 23 Şubat Çarşamba günü Kanal D'de ekrana gelecek.

Ali krizi

Sadakatsiz'in yeni bölümünde Volkan ile Derin arasında bir Ali ikilemi yaşanıyor. Derin, Volkan'a Ali'nin onlarla yaşamasını istemediğini ve onunla konuşmasını söylüyor.

Son bölümde ne olmuştu?

Asya, Aras'la evlenme kararını herkese bildirirken, Ali'nin tepkisi beklenmedik olur. Selçuk ve Nil ilişkilerinde önemli bir adım atmaya hazırlanırken Volkan'ın Derin ve Onur'un ilişkisine tepkisi merak uyandırır. Tekirdağ beklenmedik bir ölümle şok olurken, yaşanan önemli bir olay Asya ve Aras'ı büyük bir karar vermeye itecektir. Derin, Asya'yı babasının cenazesinde görünce deliye döner. Derin, babasının yasını tutarken Volkan'a daha sıkı sarılır. Bu zorlu süreçte Volkan'ın tamamen yanlarında olmasını istiyor ve bunun farkında olan Volkan Derin'i yalnız bırakmıyor.

Sadakatsiz dizisinin konusu

Asya başarılı bir doktordur fakat mutlu evliliği için endişe duymaktadır; Volkan'ın atkısında bulduğu saçlara hazırlıksız yakalanır. Üstelik Asya'nın eşi Volkan'ın ihaneti sır olarak saklanmaz; başka bir deyişle, Asya'nın hemen hemen tüm tanıdıklarının ihanetin farkında olması ve yaşananları bilmesi, Asya’nın dizideki tüm karakterlerin hemen hemen hepsi için büyük bir güvensizlik duymasına neden olur. Yasak bir ilişkisi olan Volkan, zor günler yaşarken, Asya her geçen gün güçlenerek hayatına devam etmektedir. Oğulları Ali'nin yaşanan olaylar karşısında dengesinin bozulması ve yaşadığı zorluklar ise, boşanmış anne babaların çocuklarında ortaya çıkacak belirtilere dair de sayısız ipucu veriyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet