Sadakatsiz Dizisinde Bir Türlü Sular Durulmuyor! Volkan Hem Derin Hem Asya İçin Hüngür Hüngür Ağladı!

9 Şubat Çarşamba günü Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 48. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş'in paylaştığı dizide, Ali'nin yalanının ortaya çıkması dengeleri değiştirirken Derin ve Asya'nın hayatındaki gelişmeler Volkan'ı alt üst eder. Volkan'ın sahnelerde döktüğü gözyaşları sosyal medyaya damga vurdu. Tüm detaylar haberimizde…

12 Şubat 2022 11:23 Magazin
Sadakatsiz Dizisinde Bir Türlü Sular Durulmuyor! Volkan Hem Derin Hem Asya İçin Hüngür Hüngür Ağladı!

BBC'nin 'Doctor Foster' dizisinden ülkemize uyarlanan Sadakatsiz dizisi yeni bölümüyle 9 Şubat'ta izleyicilerin karşısına çıktı. Derin, kendisine yardım etmek isteyen Onur'la yakınlaşırken, Volkan, Asya ve Aras'ın evlilik planı karşısında şaşkına döner. Hem Asya'yı hem de Derin'i kaybeden Volkan, gözyaşlarını tutamaz.

'ARAS VURDU' KRİZİ FAZLASIYLA BÜYÜDÜ!

Aras'ın kendisine vurduğunu iddia eden Ali, yalanının ortaya çıkmaması için kamera kayıtlarını sildi. Ondan sonra kolunu morarttı. Kamera kayıtlarına ulaşamadığı için ortada kalan Asya, Ali'ye inanmak istedi. Aras böyle bir iftirayı kabul edemediği için ilişkilerini kesmek zorunda kaldı.

ALİ'NİN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Yaşadıklarını anlayamayan Asya tüm geceyi olanları düşünerek geçirirken, silinen kaydı bulan Aras bu dosyayı Asya'ya gönderir. Ali'ye çok kızan Asya, Volkan'ın numarasını çevirip kamera görüntülerini onun da görmesini ister. Annesinin ve babasının öfkesine dayanamayan Ali, yalan söylediğini itiraf eder.

Ali'nin yalan söylediği ortaya çıkınca Asya, Aras'tan özür diler ve onunla hemen evlenebileceğini söyler. Çok mutlu olan Aras, sorunları birlikte çözebileceklerini söyler. İkili Aras'ın doğum günü partisinde, düğün tarihlerini açıklamayı planlar.

61b1291d86b24a09c8d0c629.jpg

MELİH BIÇAKLANDI

Onur sayesinde Nadir'den kurtulmayı başaran Derin, Onur'un onunla ilgilenmesi karşısında şok olur; Bahar ve Melih; Volkan'a Nadir’in özgür olduğunu söylemesi ortalığı karıştırır. Nadir'i sorgulamaya giden iki kişiden Melih bıçaklanır. Volkan, haber alır almaz hastaneye koşan Derin'in yanında Onur'u görünce ondan hoşlanmaz.

TEKİRDAĞ’I BIRAKIP GİTTİLER

Bıçaklama olayının ardından Bahar ve Melih, Tekirdağ'dan ayrılmaya karar vererek herkesle vedalaşarak Ankara'ya taşınır. Bu sırada oğluna Leyla sayesinde kavuşan Aras'ın annesi, onun eski yalanlarına inanarak Asya'ya karşı kinlenmeye başlar.

ASYA VE ARAS'IN DÜĞÜN TARİHİ

Aras'ın sürpriz 40. doğum günü partisine; Onur'la giden Derin herkesi şaşırtır. Partiye davet edilmeyen Leyla, Ali'yi de yanına alarak partiye gider. Gelmelerine şaşıran Asya ve Aras, iki hafta sonra evleneceklerini duyurur.

VOLKAN EVLİLİK HABERİNDEN SONRA YIKILDI

Bu sırada girişte bekleyen Volkan, Asya'nın evleneceğini duymuş ve Onur ve Derin'i yan yana dururken görmüştür. Geçen sezon iki kadını da aynı anda sevdiğini belirten Volkan, o anı görünce gözyaşlarına boğulur.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet