Seda Sayan, Necati Şaşmaz, Hülya Avşar Gibi İsimlerin Emlak Gelirleri Dudak Uçuklatıyor!

Birçok ünlü sanatçı kazandıkları gelirleri yatırım yaparak değerlendirmeyi tercih ediyor. Bunun için en çok tercih edilense genelde emlak yatırımı oluyor. Bazıları bu konuda dudak uçuklatacak bir seviyede gelire ve mal varlığına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bu konuda öne çıkan isimler hakkında sizlere kısaca bilgi vereceğiz. Hangi sanatçının daha çok zengin olduğuna sizler karar verebilirsiniz.

03 Mart 2022 13:42 Magazin
Seda Sayan, Necati Şaşmaz, Hülya Avşar Gibi İsimlerin Emlak Gelirleri Dudak Uçuklatıyor!

Bazı sanatçıların 250 bin dolar aylık geliri varken, Londra, Miami gibi yerlerde evleri, villaları olan ünlü isimler de bulunuyor. İstanbul’da 100’ün üzerinde tabusu olan ünlü isimler doğru yatırımları ve zenginlikleri ile dikkat çekiyor.

Doğru Yatırım ve Yüksek Geri Dönüş

Sanatçılar kazandıklarını doğru şekilde kullanmak ve emekliliklerinin keyfini sürmek istiyorlar. Yıldız Tilbe, İstanbul’da üç konut projesinde daire sahibiyken, aynı zamanda İzmir’de çiftlik ve arazi sahibi olduğu da biliniyor.

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nden kazandığı paralar ile 2.6 Milyon Dolara rezidans aldığı biliniyor. Bunun yanında 50 daire, 18 rezidans ve 1 süpermarket sahibi de olduğu biliniyor.

Hülya Avşar, 55 yaşında ki güzel sanatçı Londra, Ayvalık, İstanbul ve Bodrum’da gayrimenkul sahibiyken, Riva’da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

Sibel Can yatırımlarını genelde villa ve daire üzerine yapıyor. İstanbul’da 50’den fazla dairesi bulunan isim birçok şehirde villasıyla dikkat çekiyor. Can’ın Miami’de milyon dolar değerinde bir villası da bulunuyor.

Emrah, gayrimenkul konusunda en dikkat çekici isimler arasında yer alıyor. 100’e yakın gayrimenkulü olduğu bilinen sanatçının bunlardan aylık 250 bin dolarlık gelir elde ettiği de düşünülüyor.

Seda Sayan’ın önemli şehirlerde villası, İstanbul’da birçok dairesi ve dükkanı olduğu biliniyor. Bunlardan aylık 500 bin TL kira geliri aldığı da aktarılıyor.

Kenan İmirzalıoğlu daha çok eski binaları almayı ve onları restore ederek yatırım yapmayı tercih ediyor. Son olarak Çerkezköy’de 10 dönemlik arazi aldığı biliniyor.

Aşkın Nur Yengi’de mülk zenginleri arasında yer alıyor. Londra’da 3 Ev, Çekmeköy’de 3 villa, Acerkent’te A tipi bir villa, Arnavutköy ve Bebek’te evleri bulunuyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet