Senaristler Mahkum Dizisi ile İlgili Beklenmeyen Bir Karar Verdi! Dizinin Sevenleri Heyecanla Olacakları Bekliyor!

Mahkum dizisinin 11. bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Fox TV'de yayınlanan Mahkum dizisi yayınlandığı ilk günden beri etkileyici reytinglere sahip. Sezonun ilk beş dizisi arasına giren Mahkum dizisi, reytinglerde çift haneleri geçerek, Yargı dizisi ile üçüncü sırayı paylaştı. İlk iki sırayı, Kuruluş Osman ve Gönül Dağı dizilerinin oldu. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

24 Şubat 2022 09:24 Magazin
Senaristler Mahkum Dizisi ile İlgili Beklenmeyen Bir Karar Verdi! Dizinin Sevenleri Heyecanla Olacakları Bekliyor!

Mahkum ve Yargı, üstün çift haneli reyting performanslarıyla ilk iki sırayı zorlamayı başardı ve üçüncülük için heyecanlı bir rekabet içerisine girdiler. Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun paylaştığı Mahkum dizisinin senaristlerinin verdiği karar, izleyicinin ilgisini çekecek ve dizide bir değişiklik meydana getirecek.

Diziye “Sinyor” karakteri ekleniyor

Her perşembe akşamı büyük bir izleyici kitlesini televizyonların başına toplayan ve merakla beklenen Mahkum dizisi 10. Bölümü geride bıraktı. Dizinin senaristleri bir süredir hikaye üzerinde fazlasıyla çalışıyor. Yeni bir karakter üzerinde çalışmaya devam eden senaristler, yeni karakter Sinyor'un 24 Mart'ta yayınlanacak olan 15. Bölümüyle ekrana gelmesiyle izleyicilerin ilgisini çekeceğinden ve onları şaşırtacağından emin görünüyor.

“Sinyor” karakterini Talat Bulut oynayacak

Sinyor rolünü oynamak için Talat Bulut'un seçildiği ve karakterin dizide fazlasıyla önemli bir rol oynadığı belirtildi. Mahkum, Mart ayının ortasında büyük bir geçişe hazırlanırken izleyiciyi şimdi olduğundan daha akıcı bir şekilde kendisine çekecek. 24 Şubat Perşembe günü 11. bölümüyle ekrana gelecek dizinin, yayınlanan fragmanından da anlaşılacağı üzere izleyenleri yine büyüleyecek ve ekrana kilitleyecek.

Mahkum dizisi konusu nedir?

Fırat Bulut İstanbul Adliyesi'nde savcı olarak görev yapmaktadır. Başarılı bir savcı olan Fırat’ın, Zeynep ile mutlu bir evliliği ve Nazlı adında beş yaşında bir kızı vardır. Ancak bir gün uyandığında hapistedir ve geride kalan dört ayı hiçbir şekilde hatırlamamaktadır. Fırat’ın hatırladığı son anı kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını öğrendiğinde şok olur ve tarifsiz bir dehşete düşer. Ayrıca müebbet hapis cezasına çarptırılır. Savcının karısını ve kızını öldürdüğü doğru mudur? Ayrıca Ülkenin önde gelen ailelerinden Yesarilerin soyundan gelen ikiz kardeşlerden Barış Yesari'nin davası, Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut'un tutuklanmadan önce incelediği son davadır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet