Sevilen Dizi Ekranlara Veda Ediyor! Başrol Oyuncusu Kendi Sosyal Medya Hesabından Veda Mesajı Yayınladı! Dizinin Sevenleri Şok Oldu!

Binnur Kaya'nın başrolde olduğu TV8'in sevilen ve oldukça popüler Kırmızı Oda dizisi 61. Bölümü ile ekranlara veda ediyor. Binnur Kaya, sosyal medya hesabından duygusal bir ayrılık açıklaması da kaleme alarak dizinin finalini resmen duyurmuş oldu. Gülseren Budacıoğlu'nun romanından uyarlanan, ilk günden beri fazlasıyla beğenilen ve her zaman kemik bir izleyici kitlesi olan Kırmızı Oda dizisi sona eriyor.

17 Şubat 2022 20:23 Magazin
Sevilen Dizi Ekranlara Veda Ediyor! Başrol Oyuncusu Kendi Sosyal Medya Hesabından Veda Mesajı Yayınladı! Dizinin Sevenleri Şok Oldu!

TV8'de Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kırmızı Oda’nın 61. bölümü, 18 Şubat'ta ekrana gelecek ve dizinin final bölümü olacak. Dizi ve erken finali ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

KIRMIZI ODA’NIN KONUSU NE VE HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Dizi gerçek hayat hikayelerinden ilham alınıyor. Kırmızı Oda dizisinde doktorların ve psikiyatri kliniğinde tedavi olan hastaların hayatları anlatılıyor. İzleyiciler, Kırmızı Oda'daki her hayat hikayesinin ardındaki ıstırap, aşk, mutluluk ve umutsuzluktan kendilerine pay çıkarıyor. Hastalar o güne kadar içlerinde tuttuğu şeyleri ortaya çıkarırken, izleyiciler kendi bugünü, geçmişi ve geleceği hakkında yeni şeyler öğreniyor. Gülseren Budacıoğlu'nun gerçek hikayelerinden yola çıkılarak ve Cem Karcı'nın yönetmenliğinde çekilen Kırmızı Oda’nın senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt yazdı.

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Doktor Hanım'la son seansını yeni bitiren Dara, yeni kararlarını açıklar. Uyku düzeni düzelen Dara, annesinin beklenmedik bir şekilde kliniğe gelmesine çok sevinir. Nazgül'ün kim olduğunu hatırlayan Sadi, Doktor Hanım'a eski günlerini anlatmaya koyulur. Babasının, kardeşi Seda ile görüşmesine izin veren Sadi, yeni bir plan yapmıştır.

BİNNUR KAYA VEDA MESAJI YAYINLADI

Binnur Kaya'nın yer aldığı ve ilk günden beri büyük bir kitlenin beğenisini kazanan Kırmızı Oda dizisinin beklenmeyen final haberini dizide Doktor Hanım karakterini oynayan Binnur Kaya açıkladı. Kaya, uzun zamandır bünyesinde olduğu Kırmızı Oda dizisine veda ederken şu ifadeleri kullandı:

"Bu Cuma, 61. bölüm sonunda, şifa niyetine çıktığımız yolculuğumuzun sonuna geliyoruz. Bu zor dönemde yanınızda olmak, acılarımızı ve anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu ilk günden beri bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Sizinle yeni yolculuklarda buluşmak için sabırsızlanıyorum."

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet