Sevilen Dizi Evlilik Hakkında Her Şey’de İki Büyük Ayrılık Yaşanıyor! Bu Ayrılıklar Sonrası Dizinin Büyük Değişimi İçin Düğmeye Basıldı!

Salı akşamları Fox TV'de yayınlanan ve fazlasıyla sevilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük bir değişiklik için düğmeye basıldı. Senaristler tüm hikayeyi değiştirmeye karar verdi. Barış Kılıç'ın diziye dahil olacağı, olay örgüsünde kilit rol oynayacağı ve Azra karakteri ile bağlantılı olacağı belirtilmişti. Tüm detaylar haberimizde…

24 Şubat 2022 16:01 Magazin
Sevilen Dizi Evlilik Hakkında Her Şey’de İki Büyük Ayrılık Yaşanıyor! Bu Ayrılıklar Sonrası Dizinin Büyük Değişimi İçin Düğmeye Basıldı!

Bu gelişmenin ardından sevilen diziden beklenmeyen bir şekilde birer birer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Zaman atlaması yapılarak hikayenin tüm dengeleri fazlasıyla değiştirilecek. Salı gününün çetin rekabetinde aktif kalmak için bu adımların atılmasıyla seyircinin ilgisinin daha fazla artması bekleniyor. Ayrıca diziden ayrıldığı ortaya çıkan Yıldırım karakterinin ardından bir ismin daha veda edeceği ortaya çıktı.

Sergen karakteri de diziye veda ediyor

Hikaye aslında, Yiğit Kirazcının canlandırdığı ve izleyicinin de çok sevdiği Yıldırım karakteri etrafında dönüyordu. Alınan bilgilere göre Azra karakterinin hikayesinde önemli bir yeri olan ve Yıldırım ile rekabet içinde olan Sergen karakteri de diziden ayrılacak. İzleyicilere göre Sarp Akkaya, Azra'nın bir dönem evlendiği ve daha sonra aldatıldığını öğrendiği Sergen'i canlandırırken harika bir iş çıkarmıştı. Sarp Akkaya'nın Yiğit Kirazcı’nın ardından diziden ayrılacak olması, hikayenin tüm atmosferinin bir anda değişeceğini gösteriyor.

Sevilen dizi köklü bir değişikliğe gidiyor

Sarp Akkaya birkaç bölüm sonra diziden ayrılmaya hazırlanırken, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hayranları dizinin önemli değişikliklere uğrayacağını bilse iyi olur. Senaristlerin yaptığı hamleler Baba ve Üç Kız Kardeş dizilerinin de katıldığı reyting rekabetinde yarışabilmek için işe yarayacak mı hep birlikte göreceğiz.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu nedir?

Fazlasıyla başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, mesleğinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı ağabeyi Sanem Cevher ile, İstanbul'da tanınmış ve nüfuzlu kişilerin davalarıyla uğraşmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş, annesi ve ablalarından farklı olarak hukuk dünyasından ayrı bir hayat yaşamayı tercih etmektedir. Azra, hukuk fakültesini bitirdikten sonra kendisi gibi avukat Sergen Günay ile evlenir ve bu evlilikten üç çocukları olur. Yaptığı iş nedeniyle şahit oldukları ve babasından aldığı darbelere rağmen aile ve evlilik kavramlarına derinden bağlı bir kadındır. Buna rağmen, tüm hayatı boyunca bastırdığı endişelerle yüzleşmek zorunda kalacak ve kendisi için çizdiği mükemmel aile ideali, kocasının ihanetini öğrendiğinde paramparça olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet