Sevilen Diziden Kim Ayrılıyor? Kaderimin Oyunu Dizisinden Ayrılan Oyuncuyu Duyunca Şok Olacaksınız!

Star TV’de yayınlanın ve ilk günden beri sevilip fazlasıyla popüler olan dizi Kaderimin Oyunu’nun bir diğer yıldızı da diziden ayrılmaya hazırlanıyor. Diziden kimin çıkacağı belli değil. Birçok insan bu sorunla ilgili tahminlerde bulundu. Gerçekler yeni bölüm fragmanında yaşananlar ile ortaya çıktı. Fazlasıyla sevilen bir dizi olan Kaderimin Oyunu’nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizideki gelişmelere bir yenisi eklendi.

19 Şubat 2022 09:15 Magazin
Sevilen Diziden Kim Ayrılıyor? Kaderimin Oyunu Dizisinden Ayrılan Oyuncuyu Duyunca Şok Olacaksınız!

Diziden hangi oyuncunun ayrılacağı ise belirsizliğini koruyor. Çünkü anlaşıldığı üzere başrol oyuncusu yolun sonuna geldi gibi görünüyor. Sevilen dizinin senaryosuna göre diziden ayrılması an meselesi. Peki acaba hangi oyuncu vedası ile seyircileri fazlasıyla şaşırtıp üzecek? Oyuncunun vedasına henüz karar verilmedi, ancak aslında fragman resmen her şeyi fazlasıyla anlatıyor. Konuyla ilgili tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

KADERİMİN OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İki küçük çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Asiye'nin hayatı bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Asiye, Amasya'dan İstanbul'a dönüşü olmayan bir yolculukta onları tanımadığı halde yol boyunca onlara yardımcı olan ve uzun bir aradan sonra Rusya'dan İstanbul'a gelen Mahir ile karşılaşır. Mahir sayesinde Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu aslında kaderin kötü bir oyunudur.

SEVİLEN DİZİDEN KİM AYRILACAK

Ana karakterleri canlandıran Sarp Apak, Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün yanı sıra diziye dolaylı olarak birçok isim katkıda bulunuyor. Asiye, son bölümde Cemal'in köşkten kovulmasından etkilenecektir. Çiftin yeniden bir araya gelme umutları doğal olarak suya düşecek. Bu durumda diziden bir karakterin sevilen diziye veda etmesi neredeyse kesinleşti gözüyle bakılabilir. Akın Akınözü'nün artık popüler diziye veda etme vakti geldiği söyleniyor. Ünlü oyuncu resmen diziden çıkmak için gün sayıyor.

PEKİ AYRILIK NEDENİ NE?

Akın Akınözü'nün Cemal karakterini oynadığı popüler ve fazlasıyla sevilen Star TV dizisinden ayrılma nedeni ortaya çıktı. Başarılı oyuncu, dizinin hikayesine uygun bir performans sergileyerek ekranlardan çıkacak. Sonuç olarak, veda etmesi için özel ve zorunda olduğu bir sebep aslında yok

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet