Sevilen Diziden Olay Gönderme! Yasak Elma Dizisindeki Sahneyi İzleyenler Gözlerine İnanamadı!

FOX TV ekranlarında muhteşem bir sezon geçiren ve reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinin 132. bölümünde yayınlanan sahne ekrandaki herkesi şaşırttı. Rekorlar kıran Pazartesi gecesi dizisi Yasak Elma'da entrikaların ve heyecanın sonu elbette yok. Heyecanı yüksek olan dizinin her bölümü izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

24 Şubat 2022 13:40 Magazin
Sevilen Diziden Olay Gönderme! Yasak Elma Dizisindeki Sahneyi İzleyenler Gözlerine İnanamadı!

Reyting yarışında bazen rakiplerinin gerisinde kalan Yasak Elma dizisine Ekin karakterinin eklenmesi heyecanı daha da artırdı. Yasak Elma son bölümüyle geceye damga vururken, dizide seri katil olarak karşımıza çıkan Ekin karakteri için dizinin hayranları sosyal medyada "Şahika'nın erkek versiyonunu getirdiler" yorumunu yaptı.

Ender’in sahnesi çok konuşuldu

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın paylaştığı dizide son yaşananlar büyük heyecan yarattı. Olay, Yasak Elma dizisinin en dikkat çekici oyuncularından biri olan Şevval Sam'in canlandırdığı Ender karakterinin bir sahnesinde yaşandı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde Ender'in kendisine mikrofon takan ses teknisyenine tokat attığı sahne gecenin en çok konuşulanlarından biri oldu.

“Bu tür göndermelerin hastasıyız”

Ender'in attığı tokat, yakın zamanda bir canlı yayın sırasında meydana gelen bir olaya gönderme olarak alındı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk eden gazeteci Muharrem Sarıkaya, İHA kameramanına tokat attı ve olay günlerce konuşulmuştu. Yasak Elma dizisinde buna benzer bir sahnenin çekilmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, çok sayıda paylaşım da yapıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bu tür göndermelerin hastasıyız" dedi.

Yasak Elma dizisi konusu nedir?

Zeynep ve Yıldız, zıt kişiliklere sahip iki kardeştir. Birbirine çok düşkün kardeşlerden biri olan Yıldız'ın aldığı teklifle hayatı bambaşka bir hal alır. Zengin olmak isteyen genç kıza müthiş bir şans sunulmuştur. Yıldız, sosyetenin kraliçesi Ender Argun ile tanıştığında ondan hayatını değiştirecek bir teklif alır. Ender Argun, kocası Halit Argun'dan kurtulmak için Yıldız'ı işe alma kararı almıştır. Yıldız'in hayatında tüm bunlar olurken, Zeynep de iş yerindeki sorunlarla uğraşmaktadır. Zengin ve bencil bir adam olan Alihan Taşdemir, Zeynep'in çalıştığı şirketi satın alır. Alihan, Halit'in ortağı ve ikinci eşinin erkek kardeşidir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet