Sevilen Dört Dizi Final Yapıyor! Seyirciler Final Yapmalarını Beklemiyordu! Dördü Birden Final Kararı Aldı!

Reyting canavarı tekrar iş başında. Bu sezon beklentilerin altında kalan dört dizi iptal edilecek. Final bölümleri yakın zamanda yayınlanacak olan dört dizi açıklandı. Detaylar haberimizde…

21 Şubat 2022 15:40 Magazin
Sevilen Dört Dizi Final Yapıyor! Seyirciler Final Yapmalarını Beklemiyordu! Dördü Birden Final Kararı Aldı!

Evlilik Hakkında Her Şey

Fox TV, On Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Uzak Şehrin Masalı, Misafir ve Elkızı gibi dizilerle önümüzdeki sezon için reytinglerialt üst etmeyi umuyordu. Ancak dizilerin hepsi birer birer erken final yaptı ve beklentileri karşılamadı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştığı Baba dizisinin Salı akşamı yayınlanması, ilk beşte yer almayan Evlilik Hakkında Her Şey'in Mart ayında final yapacağı yönündeki spekülasyonları alevlendirdi.

Aşk Mantık İntikam

Fox TV'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Aşk Mantık İntikam dizisi final yapıyor. Dizinin 39. bölümünde ekranlara veda etmesi planlanıyor. No 9 Yapım'ın Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam için final zamanı geldi. Güney Kore yapımı "Canning Single Lady"den uyarlanan dizide İlhan Şen ve Burcu Özberk başrolleri paylaşıyordu.

Bir Zamanlar Çukurova

Diziden birkaç kilit karakterin ayrılmasıyla birlikte final iddiaları daha da yükseldi. Aslında sevilen dizinin geçen sezon final yapması gerekiyordu. Ancak dizinin popülaritesi nedeniyle devam etmesine karar verildi. Geçen sezondan bu yana diziden ayrılan isimler arasında, Murat Ünalmış, Hande Soral, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık ve Esra Dermancıoğlu yer alıyordu. Bir Zamanlar Çukurova'nın bu sezon ekranlardan kesin olarak ayrılacağı konuşuluyor. Fakat yapımcı henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı

Altıncı bölümüyle dizinin iki başrol oyuncusundan biri olan Engin Altan Düzyatan diziden ayrıldı. İki kardeşin hayatları, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin odak noktasıdır. Hızır ve Oruç. Hızır Reis, uzun süre yaşayacak Kanuni'nin hükümdarlığı döneminde vefat edecektir. Oruç Reis ise aslında daha erken bir tarihte hayatını kaybediyor. Geçen yıl Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı hak ettiği övgüyü alamadı. Dizinin yapımcıları henüz resmi bir açıklama yapmamasına rağmen beklenen büyük başarının gerçekleşmediği görülüyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başarısız olması diğer Perşembe dizileriyle de bağlantılı. Mahkum, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız gibi diziler her hafta reytinglere damgasını vuruyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet