Sevilen ve Ünlü TV Eleştirmeni Üç Kız Kardeş Hakkında Yorumlarını Paylaştı!

Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş'in ilk bölümü bu hafta yayınlandı. Salı akşamı ekrana gelen dizi uzun süredir merakla bekleniyordu. Tanıtımların ardından izleyicilerin ilgisini çeken yapım, ilk bölümü ile ilgi çekici geri dönüşler aldı. Tüm detaylar haberimizde…

28 Şubat 2022 21:29 Magazin
Sevilen ve Ünlü TV Eleştirmeni Üç Kız Kardeş Hakkında Yorumlarını Paylaştı!

Dizi Ayvalık'ta geçiyor ve İclal Aydın'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanıyor. Bölgenin doğal güzellikleri ile başlayan dizi, sıcak ve sevecen bir evde büyüyen ve trajik olaylar yaşayan üç kız kardeş hakkında ilerliyor. Masal tadında bir başlangıçla başlayan dizinin giderek tansiyonu yükseltmesi bekleniyor. Başrollerinde Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu'nun yer aldığı dizi ise Süreç Film imzalı.

Sina Koloğlu’dan Latin Amerika ve İspanya yorumu

Sakin hayatı bir anda değişen ailenin entrikalarla dolu bir hayata adım atmak üzere olduğu dizinin ilk bölümünde zaten gösteriliyor. Entrika ve drama denilince akla ilk gelen örnekler Brezilya veya Arjantin, Meksika gibi Latin ülkelerinden gelen TV dizileridir. Milliyet Gazetesi Cadde ekinde TV eleştirmeni Sina Koloğlu, Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra “her türlü dram ve entrika var" dedi. “Üç Kız Kardeş için söylenecek bir şey var ise, Dram ve entrika özenle işlenir. Özellikle kamuoyundan olumlu geri bildirim alacağına inanıyorum. Latin Amerika ve İspanya'da da popüler olacağına eminim" diye ekledi.

İzleyicilerden de tepki geldi

Sina Koloğlu'nun sözleri aslında seyirciler tarafından da yapılmış bir yorumdu. Seyirci, daha ilk bölümünden merak uyandıran dizi hakkında benzer düşüncelere sahip. Türkan karakterinin, evlendikten hemen sonra kayınvalidesi tarafından şiddete maruz kaldığında da hoşnutsuzluklarını gösterdiler. Bazı izleyiciler bu sorundan rahatsız olurken, diğerleri şovdan ne kadar keyif aldıklarını her fırsatta söylüyorlar.

Üç Kız Kardeş dizisi konusu nedir?

Derya, Dönüş ve Türkan... Biri güzelliğiyle, diğeri alçakgönüllülüğü ile, üçüncüsü asiliği ile bilinen bu üç kız kardeşin birbirlerine olan bağlılığı çok kuvvetlidir. Bu kız kardeşlerin gelecekleri için basit hayalleri olsa da geçmişleri onları takip edecek ve olaylar istedikleri gibi gitmeyecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet