Son Nefesime Kadar Dizisi Fox TV Ekranlarında İkini Bölümüyle Dikkat Çekti!

FOX TV ekranlarına iddialı bir şekilde giren Son Nefesime Kadar isimli dizi ikinci bölümüyle dikkat çekmeyi başardı. BBC yapımı olan Happy Valley isimli dizinin uyarlaması olan yapımda çok sayıda ünlü oyuncu yer alıyor. Eğlenceli bir polisiye olan dizinin ilk bölümünde oyuncuların kalitesi ön plana çıkmıştı. Yeni bölümü 2 Mart Çarşamba akşamı ekranlara gelecek dizinin yeni bölümünde aldığı ve alacağı reyting oranları merak ediliyor.

01 Mart 2022 18:29 Magazin
Son Nefesime Kadar Dizisi Fox TV Ekranlarında İkini Bölümüyle Dikkat Çekti!

Dizide birçok ünlü oyuncu rol alıyor. Emre Kınay, Ertan Saban ve Nurgül Yeşilçay gibi birçok usta oyuncu yer alıyor. İkinci bölümünün merakla beklendiği dizi de konunun yanında oyunculuk seviyesinin çok yüksek olması izleyicilerin dizinin yeni bölümünü merak etmesine neden olmuştu.

Son Nefesime Kadar İkinci Bölüm

Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları saat 20’de ekranlara gelen dizi gelecek bölümleriyle insanların meraklarını uyandırmaya devam ediyor. İkinci bölümüyle ilgili olarak yayınlanan fragmanda dizi de olacaklar biraz olsun gün yüzüne seriliyor. Mihri, Ejder’in mutlaka bir suça karıştığını düşünmektedir. Bunun için yıkık bir evde ki delillerin peşine düşmeye karar verir. Cihangir’in sıkı tembihleri sebebiyle Hazan’ın kaçırıldığını kimse ile paylaşamayan Suzan, bu sebeple çok kötü bir durumdadır.

Son Nefesime Kadar dizisi olay örgüsünün genişlemeye başlaması ve konunun bir standart içerisinde aktarılması ile uzun vadede izleyicilerin en çok sevdiği yapımlardan birisi olacak gibi duruyor.

Ancak Fox TV ekranlarına şu an için gelmeye devam edecek olan dizinin uzun vadeli olabilmesi için ülkemizde ilk olarak reyting oranlarında gerekli seviyede yer alması gerekiyor. Bu konuda ilk bölümün bir anlam ifade etmeyeceği biliniyor.

2 Mart Çarşamba günü yayınlanacak Son Nefesim Kadar 2. Bölüm dizinin ne kadar ilgi topladığını da hem bizlere hem de yapımcılara göstermiş olacak. Bunun sonucu olarak ileriye dönük dizi ile ilgili planlar yapılıp yapılamayacağı da bu şekilde kesinleşmiş olacak. Konusu ile ilgi çekici bu yapım şu an ekranlarda olan diğer dizilerden farklı olduğunu ilk bölümüyle birlikte göstermeyi başardı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet