Survivor 8 Ocak Bölümünde Ödülü Kazanan Takımın Yüzü Güldü! Bakın Güzel Ödülü Hangi Takım Kazandı!

8 Ocak Salı günü yayınlanan Survivor 2022 All Star'ın son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Zorlu parkurda mücadeleyi kazanan takıma güzel bir ödül verildi. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da ödül neydi? Merak ettiğiniz tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

10 Şubat 2022 17:20 Magazin
Survivor 8 Ocak Bölümünde Ödülü Kazanan Takımın Yüzü Güldü! Bakın Güzel Ödülü Hangi Takım Kazandı!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği ve Survivor TV8'de ekrana gelen Türkiye'nin en sevilen ve eğlenceli yarışma programı. Bu yılki Survivor 2022 yarışmacı kadrosu nefes kesici ve seyirciyi her bölüm ekrana kilitliyor.

Survivor All Star'da haftanın dokunulmazlık mücadelelerinin ardından takımlar ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ünlüler ve gönüllüler, hafta boyunca yaşadıkları yorgunluk ve açlığı gidermek için ödül oyununda kıyasıya yarıştı.

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ilk ödül oyunu ekranlarımıza geldi. Ünlüler ekibi uzun zamandır kazanamadıkları bir ödülü kazanmanın peşindeyken, gönüllüler galibiyet serisini sürdürmek için mücadele etti.

Bu akşam Survivor ödül oyununda erkekler erkeklere, kadınlar kadınlara karşı yarıştı. Kadınlar mücadelesini 8 - 5 ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler de erkekler mücadelesini 8-4 kazandı ve son yarış başladı. Toplam sonuç 1 - 1 beraberlikti. Çetin bir mücadele olan en iyinin en iyisi yarışması gönüllülerin 3 - 2 üstünlüğü ile sona erdi ve gönüllüler genel skoru 2 - 1 kazanarak ödül oyununu kazanmış oldu.

Kadınların yarışı:

Ünlüler 8 - 5

Erkeklerin yarışı:

Ünlüler 4 - 8 Gönüllüler

En iyiler yarışı:

Ünlüler 2 – 3 Gönüllüler

Genel puan:

Gönüllüler 2 - 1 Ünlü

Gönüllüler Survivor ödül oyununu kazanan takım oldu.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNUN ÖDÜLÜ NEYDİ?

Survivor'da haftanın ödülü olan Gaziantep baklavası ve su böreği oyunları en başından beri motive etmeye yetti.

ANLAT BAKALIM YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

İki takımın da favori oyunu Anlat Bakalım oyununda kazanan belirlendi. Yarışmacıların en çok kelimeyi doğru bilme çabaları hem heyecanlandırdı hem de güldürdü. Oyunun sonucunda ünlüler zafere ulaştı. Ünlüler ekibine ayrıca Haftanın Anlat Bakalım Ödülü olan granola ve kahve verildi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet