Survivor All Star Resmen Karıştı! Yunus Emre ve Hikmet Birbirine Girdi Kimse Ayıramadı!

Survivor 2022 All Star'da Yunus Emre ile Hikmet arasında oyun alanında çıkan büyük kavganın birazı gösterildi, ancak bütün kavga anları ve tüm ayrıntılar televizyonda yayınlanmadı. Küfür ve karşılıklı fiziki müdahalenin yer aldığı kavganın ardından Acun Ilıcalı her iki yarışmacıyı da bu olaydan dolayı cezalandırdı. Kavganın kamera özel görüntülerinde Hikmet'in tişörtünün yırtıldığı görülürken, çekim ekibi Yunus Emre'yi güçlükle durdurmayı başardı.

12 Şubat 2022 09:40 Magazin
Survivor All Star Resmen Karıştı! Yunus Emre ve Hikmet Birbirine Girdi Kimse Ayıramadı!

Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç'un da Yunus Emre ve Hikmet'i ayırmak için kavganın arasına girdiği görüldü. Daha bir çok detay haberimizde…

Survivor All Star'da oyun alanında Hikmet ile Yunus Emre arasında tansiyonun yükseldiği anlar yaşandı. Ogeday ve Berkan'la hararetli bir tartışma yaşayan Yunus Emre, Hikmet'in fiziki müdahalesi karşısında çileden çıktı.

İKİ YARIŞMACI DA CEZA ALDI!

Acun Ilıcalı, ada konseyindeki yaptığı konuşmanın ardından Yunus Emre'yi diskalifiye etmekle tehdit ederek, "Sözlerin kabul edilemez derecede problemli. Fevri ve sinirle aldığın kararların da kabul edilemez. Daha önce ihraç ettiğimiz Survivor yarışmacıları fazlasıyla var bunu biliyorsun” dedi. Karşılaşmanın ardından Yunus Emre'ye iki, Hikmet'e ise bir ödülden yararlanamama cezası verildi.

BAZI GÖRÜNTÜLER TELEVİZYONDA YAYINLANMADI!

Acun Ilıcalı, Yunus Emre ile Hikmet arasındaki fiziki münakaşanın, RTÜK yönergeleri nedeniyle televizyonda yayınlanamadığını söyledi.

Ilıcalı, "Bu görüntülerin hepsini yayınlamamız elbette pek mümkün değil fakat Survivor’ı sürekli olarak severek takip eden kitlenin olanları özgür olarak izleme haklarını ellerinden alamayız" dedi. Sonuç olarak, kurallar gereği yayınlayamadığımız olayları dijital olarak yayınlama kararı aldık” dedi. Bu görüntüler Exxen platformunda yayınlanacak.

survivor.jpg

KAVGAYI AYIRMAK İÇİN ÇEKİM EKİBİ DE ARAYA GİRDİ!

Yunus Emre ile Hikmet arasındaki kavga sosyal medyaya da fazlasıyla tartışıldı. Survivor ekibi ve yarışmacı arkadaşları araya girerek kavga eden ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı. Kavga sırasında Hikmet'in tişörtü paramparça oldu ve bu durum elbette gözden kaçmadı.

“SURVIVOR’I YAKARIM!”

Kavga sırasında Hikmet'in üzerine doğru yürüyen Yunus Emre, "Survivor'ı yakarım" diyerek tehdit etti ve bağırdı. İkili Arkadaşları tarafından sakinleştirildikten sonra sohbet ederken tekrar kavga etmeye başladı. Survivor seyircisi de bu kavga görüntüleri karşısında şaşkına döndü.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet