Survivor All Star’da Gökhan ve Hikmet Gerginliği Devam Ediyor! “Nefret Resmen Giderek Büyüyor!”

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gönüllüler takımının rakiplerinden Hikmet ile Gökhan arasında haftanın ilk dokunulmazlık maçı için yapılan mücadelede tansiyon yükseldi. Hikmet'in oyun sırasında takım arkadaşlarına karşı sergilediği sevinç Gökhan'ı sinirlendirir. İkili arasındaki sürtüşme meclise de yansıdı. Survivor All Star'da beşinci hafta bomba gibi açılıyor.

13 Şubat 2022 15:41 Magazin
Survivor All Star’da Gökhan ve Hikmet Gerginliği Devam Ediyor! “Nefret Resmen Giderek Büyüyor!”

Son olarak ünlü takımdan Furkan Kızılay'ın veda ettiği yarışmada, haftanın ilk dokunulmazlık maçında ünlülerden ve gönüllülerden oluşan takımlar kıyasıya mücadele edecek.

KAZANMANIN KEYFİNİ ÇIKARIRKEN YAPTIĞI HAREKET OLAY OLDU

Hikmet'in dokunulmazlık oyunu sırasında takım arkadaşlarına sevinç gösterisi yapması Gökhan'ı sinirlendirdi. Konuyla ilgili bire bir konuşan çiftten Hikmet, "Ben takıma döndüm, böyle yaptım ve sen en öndeydin" diyor. "Hayırdır" diye yanıtlıyor Gökhan Keser. Hikmet Tuğsuz konuşmasına "Sen “bana yapıyor” dedin" sözleriyle devam ediyor.

13741467-728xauto.jpg

"ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞMA"

Hikmet’in sevinirken takıma doğru dönüp kendisine yaptığı harekete kızan Gökhan, "Hayırdır zaten" diyerek hoşnutsuzluğunu ifade ediyor. Son olarak Hikmet, "Henüz bitirmedim. Bu şekilde kibar kibar konuşarak üste çıkma planları yapma" diye Gökhan’ı suçluyor.

GÖKHAN'DAN HERKESİ ŞAŞIRTAN ÇIKIŞ

Daha sonra ise ada konseyinde oyun sırasında olan olayı anlatırken Gökhan, "Arkadaşımı tamamen saf bir şekilde desteklerken, gözlerindeki o nefreti görmek beni çok rahatsız etti" dedi.

HİKMET YUNUS EMRE İLE DE KAVGA ETMİŞTİ

Hikmet ise geçtiğimiz hafta Yunus Emre ile ödül oyununda şaşırtan ve dikkatleri üstüne çeken büyük bir kavgaya karışmıştı. Ogeday ile Yunus Emre arasındaki uzun süren tartışmayı ayırmak ve sakinleştirmek için araya giren Hikmet, “Oyuna Çıkacaksın” diye Yunus Emre’yi uyarmıştı. Yunus Emre'nin "Ben bu duvarı aşamam" demesiyle tansiyon yükseldi. 'Ne yapıyorsun?' diye haykırdı Yunus Emre, Hikmet'in müdahalesine öfkelendi. Rahat bıraklmak isteyen Yunus Emre, "Bir cevap alsam yeterdi" dedi.

ARKADAŞLARI BİLE ZOR AYIRDI

Yunus Emre “aval aval” deyince arkadaşları çileden çıktı ve Hikmet onları ayırmaya çalıştı. Yunus Emre, Hikmet'e kendisini ittiği ve bastırmaya çalıştığı için, "Sabrımı çok zorluyorsun” dedi. Tansiyon yükselince Yunus Emre ile Hikmet'i birbirinden ayırmak mümkün olmadı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet