Tarkan Görüntü Vermemek İçin Mega Önlem Aldı!

Mega Star Tarkan geçtiğimiz günlerde uzun bir aranın ardından “Geççek” isimli şarkısı ile Türkiye gündemine bomba gibi düşmeyi başarmıştı. Sosyal medyada binlerce yorum gelirken, kimileri şarkıyı çok beğendiklerini, kimileriyse çok basit bulduklarını aktarmıştır. Siyaset, sanat, futbol dünyasından herkes yayınlanan şarkıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

25 Şubat 2022 13:19 Magazin
Tarkan Görüntü Vermemek İçin Mega Önlem Aldı!

Bu da uzun süredir sesi çıkmayan sanatçının tekrar magazincilerin radarına girmesine neden oldu. Özel aracıyla evinden ayrılarak, stüdyoya geçen ünlü şarkıcının, basın mensuplarına görüntü vermemek için büyük bir caba sarf ettiği net bir şekilde görüldü. Bu konuda dikkatli hareket ettiği görüldü.

Özel arabasıyla stüdyonun önüne gelen sanatçı, arabasından inmedi ve garaj kapısının açılmasını bekledi. Ardından görevlilerin tekrar kapıyı katmasını bekledi ve ardından aracından indi. Bu esnada arabasında beklerken siyah camlar yüzünden çok az bir görüntüsü yakalanabildi.

GEÇÇEK Türkiye Gündemine Bomba Gibi Düştü

Son dönemde siyaset, ekonomi, pandemi dışında ülkemizin gündeminde farklı bir konu bulunmuyordu. Bu konu Megastar tarafından bir anda değiştirildi. Geççek isimli şarkısını Youtube üzerinden yayınlandığı andan itibaren taraflı tarafsız herkesin yorum yaptığı görüldü.

Youtube sayfasında 21 milyonun üzerinde, İnstagram üzerinden 12 milyon görüntülenme ve Twitter üzerinden 14 milyon görüntülenme sayılarına çok kısa bir sürede ulaşmayı başardı. Video’nun yayınlandığı ilk 24 saat içerisinde en çok izlenen dünya üzerinde ki ikinci klip olurken, en çok beğeni alan video olma özelliğini ele geçirdi.

230220221018110684165-1-1.jpg

Geççek Şarkısı Politik mi?

Geççek isimli şarkısının siyasi ve ekonomik anlamda çok zor bir süreçten geçen ülkemizin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu şarkının hükümet adına politik bir amaç taşıdığı, bir kesimin geçecek yerine bu şekilde yazılarak Türkçe’nin katledildiğinin yorumlarını yapılmasına neden olmuştu.

Tarkan, şarkının durumuyla ilgili de açıklama yaptı. Son 1 yıllık süreçte çok zor bir dönemden geçtiğini ve bu dönemin sonucu olarak da bu şarkıyı yazdığını aktardı. Sözlerine hepinize iyi gelir dilekleriyle son verdi. Bu şekilde şarkının altında politik bir amaç arayanları da susturmuş oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet