Teşkilat Dizisi 36. Bölüm ile TRT 1 Ekranlarına Gelmeye Hazırlanıyor!

TRT 1’in sevilen dizilerinden olan Teşkilat dizisi, 35. Bölüm de yaşanan olaylar ile dikkat toplamayı başardı. 36. Bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte dizinin izleyicileri diziye daha yakından bakmak için heyecanlı bir bekleyişe geçti.

21 Şubat 2022 14:09 Magazin
Teşkilat Dizisi 36. Bölüm ile TRT 1 Ekranlarına Gelmeye Hazırlanıyor!

Tövbekar dizinin son bölümünde “Rüzgar esince daldaki yaprağın bir hükmü kalmaz, artık rüzgarın esiri olmuştur.” Sözüyle dikkat çekti. Dizinin önemli karakterlerinden Mete Başkan’ın yürüttükleri görevle ilgili olarak yaptığı konuşmalar tüylerin diken diken olmasına neden oldu.

Türk tarihi ve günümüzde yaşanan durumlarla ilgili olarak yaşananlar dizinin her bölümde daha yakından takip edilmesine ve insanların ilgisinin çekmesine yardımcı oluyor.

Teşkilat Dizisinin 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarının son dönemde en yüksek reyting rakamlarına ulaşan dizisinde birçok ünlü sanatçı rol alıyor. Dizinin başrollerin de Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun gibi isimler yer alıyor. Dizi ilk sezonunda önemli bir ilgiyi toplamayı başardı. Her bölümü hatta fragmanı dizinin taraftarları tarafından yakından takip edilmeye başlandı.

Son bölümde Serdar’ın götürüldüğü nokta onun nasıl bir vakim durum içerisinde olduğunu gözler önüne sermesi açısından dikkat çekici oldu. İnsanların birçoğunun perişan halde olduğunu, bazılarının öldüğünü ve bazıların ölmek üzere olduğunu Teşkilat’a iletmesi durumun ciddiyetini ortaya koydu.

Dümenler Ortaya Çıkıyor

Dizinin kötü karakterleri olan Yıldırım ve Matthias, yaptıkları dümenler ile hedeflerine ulaşmak için mücadele ediyor. Ancak dizinin iyi karakteri Serdar, yaptığı araştırmalar ve edindiği bilgiler sayesinde bu ikisinin yaptığı her şeyin farkında olduğunu biliyor.

El Turco lakabı ile dizinin 35. Bölümünde kritik planını hareket ettirmeye başlar. Bu da Teşkilat dizisinin 36. Bölümünün daha çok merak edilmesine neden oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında ve internet üzerinden yayınlandı.

Her bölümüyle büyük ilgi çeken TRT 1 ekranlarının sevilen dizini Teşkilat 36. Bölüm fragmanı ile de aynı ilgiyi toplamaya devam edeceğini göstermiş oldu. Dizinin ilerleyen bölümlerine doğru heyecanın daha da artacağı ve sonunda harika bir sezon finali yapacağı tahmin ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet