Üç Kız Kardeş Dizisi Yayın Hayatına Başladı! Üç Kız Kardeş Türkan Karakteri Kimdir?

Kanal D ekranlarında Üç Kız Kardeş dizisi start aldı. Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran dizi de birçok tanınmamış simanın olması izleyicilerin onları tanımak için araştırma yapmasına neden oldu. Özellikle dizi de üç kız kardeşten birisini canlandıran Türkan karakteri en öne çıkan isimlerden birisi oldu.

23 Şubat 2022 15:20 Magazin
Üç Kız Kardeş Dizisi Yayın Hayatına Başladı! Üç Kız Kardeş Türkan Karakteri Kimdir?

Süreç Filmi tarafından ekranlara gelen dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz bulunuyor. 22 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi de birçok ünlü isim yer alıyor.

Dizi de yer alan oyuncular arasında İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu gibi isimler bulunuyor. Ancak bu isimlerin yanında üç kız kardeş arasında adeta bir rapunzel rolünde bulunan Türkan karakteri dikkat çekti.

Üç Kız Kardeş Türkan Kimdir?

Dizi de ailenin üç kızından en büyüğüne hayat veren Özge Kaya, Türkan karakteri ile izleyenlerin beğenisini topladı. Dışarıdan bakıldığında bir peri olarak dikkat çekse de perdenin arkasında içinde fırtınalar kopan ve büyük acılara açık bir kadın ortaya çıkıyor.

Özge Kaya bir anda oynadığı rol ile sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. 1996 doğumlu oyuncu, eğitimini İstanbul Üniversitesi Konservatuarı’nda alarak bu günlere geldi. İlk oyunculuk deneyimini “Adı Efsane” dizisiyle yapan oyuncu, ayrıca Mehmetçik Kutül Amara dizisinde de oynama şansı buldu. Ancak oyuncunun asıl patlaması Üç Kız Kardeş dizisiyle olacak gibi duruyor.

Üç Kız Kardeş Dizisinin Konusu Nedir?

Üç Kız Kardeş dizisi dizi de Anne rolünde bulunan İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanmıştır. Sadık Bey ve Nesrin Hanım’ın üç kızı bulunmaktadır. Bu kızlar Türkan, Dönüş ve Derya’dır. Dizinin konusu Ayvalık’ta geçmektedir.

Bu mutlu aile tablosunun ardından hiç yaşanması istenmeyen birçok olay yaşanmaktadır. Bu olaylar güzeller güzeli Türkan’ı merkezinde yaşanmaktadır. Dışarıdan bakıldığında harika bir resim olsa da olayların içinde resmin yapımının çok zahmetli ve eziyet vereceği de görülmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet