Üç Kuruş Dizisinde İzleyiciyi Şoka Uğratacak Sahne! Yapılan Hata Seyirciyi Kahkahaya Boğdu!

Show TV'nin en iddialı ve sevilen dizilerinden biri olan Üç Kuruş 13. bölümü ile adından fazlasıyla söz ettirmeyi başardı. Geceye damga vuran sahnelerle izleyici karşısına çıkan Üç Kuruş dizisinde seyircilerin bile inanamadığı bir hata ortaya çıktı!

11 Şubat 2022 12:14 Magazin
Üç Kuruş Dizisinde İzleyiciyi Şoka Uğratacak Sahne! Yapılan Hata Seyirciyi Kahkahaya Boğdu!

Dönemin en efsane dizilerinden biri olan Çukur dizisinin devamını andıran bir dizi olarak Show TV'de ekrana gelen Üç Kuruş dizisinin her bölümü izleyicilerin nefesini kesmeye devam ediyor. İlk birkaç bölümün ardından reytinglerde kan kaybeden dizide hamleler peş peşe fazlasıyla gelmeye başladı.

Yeni bölümüyle gecenin en çok konuşulan ve izlenen dizilerinden biri olan Üç Kuruş yeni heyecanlarla başladı.

Takviyeler Zamanında Geldi

Güzel oyuncu Sezin Akbaşoğullar'nın ardından reytinglerin düşmeye başlamasından sonra yeni bir ismin gelmesinin ardından yapılan hamleler için “tam zamanında' denildi.

Genç oyuncu Bora Akkaş, geçtiğimiz günlerde Pazartesi akşamları ekrana gelen Üç Kuruş dizisine katıldı. Daha önce başka dizilerde de rol alan başarılı oyuncu Bora Akkaş'ın gelişi, dengeleri bir kez daha değiştirme potansiyeline sahip.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Cihan Canova ve Nursel Köse'nin yer aldığı Ay Yapım dizisi Üç Kuruş'tan bu hamleleri elbette izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Çekim Hataları

Kısa sürede kendine has kurgusu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Üç Kuruş dizisinin önceki bölümlerinde şaşırtıcı birkaç hata keşfettik. Bazen koşullara bağlı olarak dizilerin son hız ve acele bir şekilde çekildiğini hepimiz biliyoruz. Bu şekilde çekilen sahnelerin ardından elbette çekim hataları kaçınılmaz oluyor.

İşte izleyicilerin büyük çoğunluğunun gözünden kaçan ve Üç Kuruş dizisine damgasını vuran çekim hataları...

Diziyi izlerken bir sahnede masanın üzerinde çantanın askısız olduğunu görmüştük. Ancak sonrasında kamera açısı değiştiğinde, kol askı kısımları öne sarkıyor gibi görünmüştü. Diziyi izlerken bir sahnede Neriman'ın eline daha yakından baktıysak, Neriman'ın eli koltuğun kenarındaydı. Çekim açısı değiştikçe Neriman'ın elinin konumu farklı bir yerde kalmaya başlıyordu.

Şimdi yazacağımız sahne Üç Kuruş çekim hatalarında daha farklı bir yere ayrılıyor. Eğer izlediyseniz sahnede oyuncunun saçının önünde olmadığını görmüştük. Fakat oyuncu eve doğru hareket ettiğinde saçlarının önde olduğu görünüyordu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet