Üç Kuruş Dizisinin Akıbeti İyi Görünmüyor! Başrol Oyuncusu Baklayı Kaçırdı!

Show TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan “Üç Kuruş” dizisi belirli bir hayran kitlesi yakalamış olsa da bir türlü devamı olduğu dizilerin seviyesine ulaşamadı. Show TV’de geçtiğim sezon yayınlanan Çukur ve ondan önce yayınlanan İçeride dizileri çok önemli başarılara imza atmıştı.

14 Şubat 2022 14:23 Magazin
Üç Kuruş Dizisinin Akıbeti İyi Görünmüyor! Başrol Oyuncusu Baklayı Kaçırdı!

Çukur birçok kesim tarafından tepki gören bir yapım olsa da her bölümüyle ekranlarda büyük bir sükse yapmayı başarmış ve tüm bölümleri her zaman reyting sıralamasında zirvede yer almayı başarmıştı.

Bu dizinin devamı olarak lanse edilen ve bir Roman mahallesinin hikayesini anlatan Üç Kuruş isimli yapımın ömrünün ne olacağı hep merak edilen bir detay oldu. Kadrosunda önemli isimleri bulunduran yapımın ilerleyen süreçte devam edip edemeyeceği hale merak ediliyor.

Uraz Kaygılaroğlu Açıklamasıyla Baklayı Kaçırdı

Dizi de başrol de yer alan Uray Kargılaroğlu, bu konuyla ilgili olarak bir mekan çıkışında vermiş olduğu röportaj ile ağzından baklayı kaçırmış oldu. Dizi de Kartal rölüne hayat veren ve farklı saç tarzıyla dikkat çeken oyuncu “Projeden Sonra Böyle Devam Edecek misin?” sorusu üzerine verdiği cevap ile dizinin çok da uzun ömürlü olmayacağını bizlere göstermiş oldu.

Bu tarzın hoşuna gittiğini ve eski fotoğraflarına baktığında buna alıştığını gördüğü anladığını söyledi. Bir süre daha bu şekilde devam edeceğini en azından yaz aylarını bu stille geçireceğini söyledi. Bir daha ki yapımdaysa farklı bir tarz seçebileceğini söyledi.

Bu açıklama ile birlikte Üç Kuruş dizisinin çok da uzun ömürlü olmayacağı ortaya çıkmış oldu. Deneyimli ve başarılı oyuncunun farkında olmadan sarf ettiği bu sözler ile Üç Kuruş dizisinin de akıbetinin kısmen de olsa belli olmasının sağlandığı görülüyor.

Reyting seviyelerinde bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan yapımın ve yılın sonunda büyük ihtimal ile ekranlara veda etmesi bekleniyor. Yapımcı şirket bu tür yapımlarda bir sezonu tamamlamayı ve ardından diziye son vermeyi tercih ediyor. Onun için bu yıl bitene kadar Üç Kuruş dizisini ekranlarda görmeye devam edebileceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet